29.3.2016

Tiistai: ei edes kaunaa

Pääsiäisestä vielä vähän turtana, ei suuria uutisia ole löydettävissä. Pieni lentokonekaappaus on saanut vain halveksuntaa osakseen.

Sehän onkin niin viime vuosituhannelta.

Tässä sitä huomaa, että yllytyshulluus on tosiasia. Jos olisin lukenut jonkun propagandistin jutun, voisin käydä tässä kuumana jopa.

Edes sosdemeihin ei ylety tänään kaunaa. Kohta kun sieltä joku taas sanoo jotain medialle, niin innostus on väistämätön.

Uutisvahti väistää kaikki Trumpia koskevat otsikot. Presidentti Obama on eilen neuvonut medioita pysymään asiassa raportoidessaan vaalitaistelua.

Tähän on helppo sopeutua. Jos olisin lukenut jotain, mitä New York Times ja Washington Post kirjoittaa, olisin taas yllytetty suoltamaan Trumpin vastaista tekstiä.

Vähän pelottaa se mies. Kun on päättänyt, että ydinaseellakin voi hoitaa asioita, jos ei muuten onnistu.

Jos Luoja suo, niin siitä miehestä ei tule maailmalle johtajaa. Mutta jos maailma on koko ajan vaan tekemässä pahojaan, niin Taivas voi rangaista opetukseksi.

Tästä nouseekin vähän sosdem kaunaa. Kun noiden pahojen ihmisten on annettu päästä Eurooppaa sotkemaan. Nehän halveksivat sellaista suvaitsevaisuutta, mitä sosdemit opettaa. Saksassa on nyt sitten eri junanvaunut naisille, kun on niin vaarallista muuten.

Ai niin, minähän luin jostain, että nyt muukalaiset vaativat oman kulttuurinsa ihmisiä hoitamaan heidän kotouttamistaan.

Siinähän on jo tasku, mihin ei mikään laki ulotu.

Tästä on Uutisvahti kirjoittanut kertoen malleja olevan olemassa vaikka huru mycke. New Yorkissa yksin on sellaisia kielitaskuja, missä vallitsee vahvemman laki. Missä kielitaidottomat eivät oikeutta saa, kun oman kulttuurin edustajat eivät sitä heille suo.

No nyt läikähti taas vähän kaunan puolelle, mutta aina sen verran sitäkin tarvitaan, ettei totuus unohtuisi.

Että pitäkää vaan se laki omien käsissä. Eivät lakia tuntemattomat voi sitä hoitaa. Joku roti sentään täytyy olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti