12.3.2016

Kiintoisa linkki

Mitäs tässä nyt on vuorokaudessa tapahtunutkaan? Oli Nancy Reaganin hautajaiset Kaliforniassa, jotka CNN näytti livenä kokonaisuudessaan.

Ne olivat hauskimmat hautajaiset, missä Uutisvahti on koskaan ollut. Siellä puhui monet monet kuuluisuudet ja kertoivat hauskoja tarinoita Nancystä ja miehestään.

Kerron tässä nyt yhden, kun en kaikkia muista. Tämän kertoi tytär Patti Davis.

Ronald Reagania oli tavannut käydä hieromassa isokokoinen itäeurooppalainen mies. Ja tämä oli taas kutsuttu kotiin. Ronald makasi kasvot alaspäin ja hieronta oli käynnissä.

Nancy hiippaili sisään ja antoi suukon Ronaldin niskaan. Hieronnan jälkeen Ronald sanoi, että me emme kai voi kutsua tuota miestä enää hieromaan.

Nancy kysyi miksi.

- Luulen että hän suuteli minua niskaan.

- Se olin minä, sanoi Nancy.

- Voi hyvä, kun minä en tiennyt, mitä minun pitäisi tehdä, helpottui Ronald.


Sitten on tapahtunut sellaista, että Donald Trump joutui peruuttamaan vaalitilaisuutensa Chicagossa. Sinne tuli tuhamäärin protestoijia ja syntyi käsikähmää ja nyrkit lentelivät Trumpin kannattajien ja protestoijien välillä.

Tämä on vain alkunäytöstä sille, mitä tuleman pitää, jos Trumpista tulee presidentti. Hän kyllä tulee yllyttämään sellaisia tappeluita, että saa julistaa Marschall-lain ja ottaa näin täydellisen vallan maassa.

Tämä on Uutisvahdin ennuste. Pankaa se merkille.


Sitten se linkki, mikä otsikossa luvattiin. Se on Washington Postiin. Sieltä löytyy pilakuvia eri maista otsikolla Mitä maailma ajattelee Trumpin kampanjasta.

Suomesta ei ole yhtään. Mitä ei allekirjoittanut ihmettele. Meillä kun on se kieli keskellä suuta -tapa. Eikä se huono tapa olekaan. Sitä ei kuitenkaan täällä Uutisvahdissa noudateta.

Katse tulevaan.

Viikonloppuna on Saksassa Merkelin kohtalon vaalit.2 kommenttia:

  1. Noita pilakuvia katsoessa tuli mieleen vanha tokaisu, jonka mukaan vilpittömästä ja palavasta tunteesta on syntynyt paljon huonoa runoutta. Tässä tapauksessa vilpittömästä ja palavasta tunteesta oli syntynyt paljon tosikkomaisia pilakuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trump on erittäin tosikkomainen ja huumorintajuton mies, joka toivoisi voivansa käydä nyrkeillä kampanjavastustajiaan vastaan. Tämä on videolla, tämäkin toive, kuten kaikki muukin. Mediat ovat olleet aina paikalla kun miehellä on vaalitilaisuus alusta asti. Kaikki on videolla.

      Poista