21.3.2016

Cuba haha!

Meillä Suomessakin ovat tahot innostuneita nyt, että on Kuuban kauppa avautumassa. On tahoja, jotka luulevat, että ulkomaisia sijoituskohteita ei ole ollut tarpeeksi.

Tämä on kyllä naurettavaa. Ei kuubalaisilla ole rahaa ostaa meiltä mitään!

Tästä pääsemme sopivasti kotimaan tilanteeseen. Nythän on tehty kansalaissopimus, mihin ei olisi koskaan pitänyt ryhtyä. Vai onko se vielä kesken, en ole varma.

Eihän niiden alojen, jotka toimivat Suomessa, pidä lähteä laskemaan palkkojaan. Esimerkiksi kaupan ala, joka myy Suomessa suomalaisille, autokorjaamot, rakennusala, ja lukuisat muut alat. Eihän maata pidä lähteä näivettämään joka asiassa.

Jos vientiala ei osaa hoitaa hommiaan, niin voihan siellä tekijät joustaa. Mitäs kotimaan toiminta pitää näivettää?

Ja tehkää parempia tuotteita, millä on kysyntää maailmalla. Siinä brändi-ideaa teille ahneille, jotka ette luovu omasta osuudestanne sen vertaa, että maa pysyisi pystyssä omilla resursseillaan.

Ja Brysseliin ei tarvitse maksaa mitään, jos ei rahaa ole! Brysseliin pyrkivät poliitikot saavat hoitaa asiansa muuten.

EU on savijaloillaan natiseva jättiläinen, joka ei kykene sen vertaa ajattelemaan, että miten pakolaiset hoidetaan. Kun siihen ei tarvita muuta kuin linja-autoja, ruokaa ja lämpimiä vaatteita ynnä telttoja.

Näin palautus tehdään. Ei siihen tarvita illalliskutsuja ja kokouksia, missä ei mitään pystytä päättämään.

Pakolaisia tulee kohta miljoonia lisää, että pankaa merkille. Täällä ennustetaan näin.

Rasismiako Suomessa? Milloin ei olisi ollut? Jo kymmeniä vuosia sitten presidentti Mauno Koivisto sanoi, ettei etnisiä ryhmiä pidä ottaa, kun siitä ei hyvää seuraa.

Eipähän sana kuulunut ja nyt on sitten tilanne käsissä ja ihmetellään, että mitä nyt.

Ihmisiltä otetaan rahat ja hoitopaikat pois ja annetaan ulkomaalaisille tulijoille, joiden näkymät Suomessa ovat todella huonot.

Tässä onkin se politiikka, mitä ei ole ennen nähty. Ja arvostelijoita ei ole.

Mitä ihmettelee Uutisvahti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti