9.3.2016

Mediahuomioita

Tuossa on nyt vaan sellaista kuin että kun jury päätti, että nainen sai 55 miljoonaa dollaria korvaukseksi hotelliketjulta sen takia, että joku oli ottanut ovesta tirkistysaukon laitteen pois ja kuvannut naista alastomana huoneessaan. Kai se oli laitettu internettiinkin ja mitä.

Niin siis. Hotelli oli Marriott, mutta uutisissa ei mainittu hotellin nimeä.

Tämä oli kyllä viisasta, kun Marriott on kova mainostamaan. On siinä sekin, että tuomio on vielä valitus vaihetta vaille. Vaan kova hinta oli hotellille se, vaikkei hotelli sitä tirkistelyä ollut tehnyt, vaan ihan yksityinen mies.

Oli puhetta siitä, että eikö hotellilla ole turvakameroita käytävällä, mistä olisi vartijat nähneet, mitä tuo mies käytävällä puuhaili ja menneet väliin.

Sitten on sellainen huomio, että ainakaan ne mediat, joita Uutisvahti täällä lukee ja katselee, eivät ole Donald Trumpia kannattamassa. Mutta antavat kyllä suunnattomasti tilaa Trumpin uutisointiin.

Tässä on jonkun kekseliään mukaan takana se, että Amerikan vasemmistomediat haluaa Trumpin olevan lopulta Hillary Clintonin vastustaja itse vaaleissa marraskuussa.

Lehdissä, kuten Reuters, Washington Post ja New York Times on kolumneja, jotka kirjoittavat jatkuvasti Trump-vastaisesti. Vaan itse uutiset on sitä, että Trump menestyy esivaaleissa päivä päivältä.

Tämä meidän oma mediamme kirjoittaa Trumpista varoittavia blogeja. Siinä on sellainen mies, joka ei ota huomioon muita kuin itsensä ja amerikkalaiset. Ja uhittelee joka puolelle, eikä omaa edes vähimmäis vaatimuksiin ylettäviä käytöstapoja.

Täysin arvaamaton henkilö pyrkimässä maailman johtajaksi. Ei hajuakaan diplomatiasta. Eikä linjaa missään muissakaan asioissa.

Sitten migrantit. Amerikkalaiset lehdet kirjoittavat tyyliin, että Euroopan pitäisi hoitaa paremmin asiat.

Tässä Uutisvahti on samaa mieltä. Jostainhan nuo Eurooppaan pyrkivät ihmiset saavat sellaisen käsityksen, että kannattaa lähteä jalkaisin matkaan.

Aivan varmasti se solmukohta on löydettävissä, mistä tämä tieto tulee ja sinne pitää laittaa selkoa tosiasioista.

Jos ei tälläistä intelliä edes ole, niin miten Eurooppa voisi olla valmis isompiin selkkauksiin? Ja onko isompia selkkauksia kuin tämä, missä kaikki asiat sotketaan?

Tuolla jossain oli, että Baltian mailla ei ole varaa ottaa vastaan migrantteja. Onko Suomella varaa, nyt kun on komission taholta kurmuutettu taloudenpidosta?

Kunhan kysyn.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti