2.3.2016

Carl Bildt, skenaariot ja päätoimittajat

Uusi Suomi kirjoittaa, että WEF eli maailman talousfoorumi julkaisee Bildtin skenaarioita siitä, mitä mahdollisesti tapahtuu Euroopassa ja maailmassa jos tehdään näin niin sitten näin.

Menin WEF:n sivuille, mutten minä sieltä löytänyt Bildtin kirjoitusta.

No, uskotaan Uusi Suomea, että näin on tapahtunut. Positiivisessa skenaariossa Bildt katsoo, että Turkin kanssa Eurooppa lähentyy yhteistyöhön.

Ei lähenny. Mitä enemmän länsimaisuutta tuputetaan islamilaisiin maihin, sitä suurempi vastareaktio tulee olemaan.

Siellä kyllä miehet katselevat pornoa internetistä, mutta sitten menevät kadulle huutamaan jihadia.

Älkää hyvät ihmiset menkö poistamaan rajoja idän ja lännen väliltä. Tarvitaan todisteita siitä, että demokratia kehittyy ja hyväksytään itämailla, ennen kuin voidaan edes lähteä keskustelemaan yhteiselosta.

Ja Israelin tunnustaminen. Siinä on ainakin rajapyykki, mikä islamistien on ylitettävä.

Mikä ihme se on, mikä vetää eurooppalaisia itään? Se hullu mies, joka nyt on Suomen hallituksessa, oli EUn komissaarina haalimassa kaikkia kehittymättömiä maita samaan laumaan.

Ja nyt ollaan helisemässä ja valitsemassa, että onko se itäeurooppa vai britit, joiden kanssa yhteistyötä tehdään.

Täytyy oikein haroa päätään, kun on niin hirveitä asioita tekeillä.

Mitä Carl Bildt tietää muka? Ei mitään!!!!

Suggestiolla, eli ehdotuksella voi olla kauaskantoisia vaikutuksia, kun se tulee valtaa pitävältä taholta. Ja ehdotuksia voidaan laumana lähteä seuraamaan ja toteuttamaan.

Lopputulos voi olla samanlainen kaaos kuin nyt on meneillään.

Reijo Tossavainen kirjoittaa tänään uusisuomi.fi:n kolumnissaan siitä, että todistettavasti valtamedioitten päätoimittajat ja omistajat olivat päättäneet ennen Suomen EU-hun liittymistä, että annetaan mahdollisimman positiivinen kuva unionista.

Tämä vaikutti kansanäänestyksen tulokseen. Jo se, että päätoimittajilla on kilta, missä asioita linjataan kansan aivopesemiseksi, on epäilyttävää.

Napoleonilla, Hitlerillä ja Merkelilläkin on ollut skenaarioita. Mutta tämä ei takaa suuren kannatuksen ja aivopesun tuottavan toivottuja tuloksia.

Katsotaan nyt kansana eteemme. Ja otetaan kertausharjoitukset vaan toistuviksi ja pidetään rajalla rajaa siitä, kuka siitä yli kulkee.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti