16.3.2016

'Kritiikitön media syynä Trumpin menestykseen'

Nyt en ole varma, että mikä lehti näin sanoi, mitä otsikkoon laitoin. Taisi olla jokin brittiläinen.

Uutisvahti on kyllä samaa mieltä ja ihmetellyt kovasti alusta asti, miksi esim. CNN on antanut primetime suoria lähetyksiä Trumpin kampanjapuheille.

Nyt on alkanut liike, joka vastustaa vihaa, mitä Trump levittää. Taitaa vaan olla liian vähän ja liian myöhään. Aikaisemmin oli sellaista puhetta, että vasemmisto halusi Trumpin voittavan republikaanien ehdokkuuden, että Clinton voittaisi sitten presidentinvaaleissa.

Nyt on sekasorto täydellinen. Ja Trump kyllä yllyttää vihaan, se on nähty suorissa lähetyksissä.

No se Trumpista.

BBC:llä on juttua aivojemme alitajuisesta toiminnasta. Sehän tiedetään, että Uutisvahti ei pysty sanomaan salasanaansa, mutta jos on näppäistöllä, niin se tulee sormista suoraan.

Autolla ajo on vähän sama juttu. Jos pitäisi miettiä joka asiaa tiedostaen, niin ei vauhtia voisi olla juuri mitään ajaessa.

Siinä BBC:n jutussa on selvitetty, miten mahtava kapasiteetti ihmisen aivot on. Tänään olen vähän laiska näiden linkkien kanssa.

Ai niin!

Blogissani Nyt jännättään kerroin kirjeestäni New York Timesille, missä kerroin sinne, että islamimaiden hallitukset sensuroivat julkaisutoimintaa ja yllyttävät amerikkalaisvihaan peittääkseen omia huonoja päätöksiään ja ihmisten pahaa oloa.

Olen laittanut linkin Twitteriin #uutisvahti  OP-ED kirjoitukseen, joka pikkasen sivuaa asiaa. Siellä on vakituinen Timesin OP-ED kirjoittaja, muslimi itsekin, joka kertoo historiaa siitä, miten islamilaiset maat olivat ennen edellelläkävijöitä tieteissä ja kehityksessä, kunnes 1300-luvulla päättivät sulkeutua vierailta vaikutteilta ja taantuivat.

Samanaikaisesti Eurooppa oli ennen suljettu ja jälkeenjäänyt, kun sitten renesanssin myötä avautui ulkopuolisille vaikutteille ja kehittyi kukoistukseensa.

Jännätään vielä, että tuleeko kirjoitus poliittisesta yllytyksestä länttä vastaan. Tästä joku kaipasi todisteita.

Niitä kyllä on. Iranin ajatollathan suorissa puheissaan huutavat kuolemaa Amerikalle. Kyllä tästä on  medioilla videota olemassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti