23.3.2016

ISIksen Euroopan rintama

Amerikan medioissa on kantoja kyselty eri tahoilta eilisen Brysselin terrori-iskujen jäljiltä. Siellä ovat poliitikot, turvallisuusasiantuntijat, hallitsevan puolen edustajat ja kilpailevien puolien väki olleet kertomassa tunnelmiaan. Ja tietysti uhrien omaiset.

Yhdellä laidalla ovat ne, jotka vaativat toimia koko muslimiväestön rekisteröimiseksi ja seuraamiseksi, poliisipartioita ehdottaa Ted Cruz muslimialueille.

Vastakkaisella laidalla taas ne, jotka selittävät tapahtumia syrjäytymisen ja epäoikeudenmukaisuuden aiheuttamiksi.

Amerikkalaiset ovat pääosiltaan sitä mieltä, että Eurooppa kohdistaa liian nopeasti huomionsa niihin muslimeihin, jotka elävät kunnollista elämää. Sen sijaan, että toisivat nämä terroristit esiin.

Täällä on sellaiset fiilikset, että ei enää. Jos on kokonaisen esikaupunkialueen kokoisia terroristitaskuja Brysselissä, niin tämä on merkki siitä, että nyt on menty liian pitkälle.

Ja näitä taskuja muodostuu yhä enemmän, mitä enemmän otetaan tuntemattomia ihmisiä lähi-idästä meille ja Eurooppaan ylipäänsä.

Meillä on rikollistaskuja kyllä jo ihan tarpeeksi todisteena siitä, ettei se integrointi onnistu. Ei ole kuin ajan kysymys, milloin se riehunta saavuttaa terrori-iskun mittasuhteet.

Rajavalvonta nyt äkkiä käyntiin. Eikä vain Venäjän rajalle. Ruotsin raja vuotaa ja Ruotsi rikkoo sopimuksia.

Ruotsi on itse helisemässä maahantulijoiden kanssa. Sieltä kuuluu kyllä uutisia, joista voi ottaa opiksi meillä sen, ettei sieltä tulijoita maahamme oteta.

Nyt ovat ajat muuttuneet. Paljonko pitää selittää Euroopan terrori-isku historiaa? Ihan kuin se olisi jotenkin hyväksyttävämpää nyt, kun ennenkin on ollut.

Ruotsi tutki, että maahanmuuttajilla on psykooseja. Tästä voisi kuulla enemmänkin.

Viha ei sillä laannu, että yritetään näyttää jonkun mummon ystävyyttä mahdollisesti psykoottisen maahantulijan kanssa. Tuo mummo voi olla henkensä ja omaisuutensa puolesta suuressa vaarassa.

Nyt ei tiedä, miten lapsensa ja nuorensa varjelisi, kun meillä on opetettu luottamaan ihmisiin ja tulijat ovat kaikkea muuta kuin luotettavia.

Onhan se Merkel toimitettava pois Euroopan johdosta jo, kun on tehnyt niin suuren virheen, että on kutsunut ihmismassoja tänne.

Jos selviäisi niistä, jotka jo täällä ovat edes, mutta lisää on tulossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti