19.3.2016

Älykkäät eivät tarvitse ystäviä

Washinton Post kirjoittaa, mihin perustuen, en tiedä, mutta siis kirjoittaa, että älykkäät ihmiset eivät nauti ystävien seurasta.

Allekirjoittanut voi sanoa, että itse ei yleensä nauti seurasta. Ensinnäkin mitä kuuluu, small talk ärsyttää jo heti kärkeen.

Sitten jatkossa vielä pitäisi kysyä, että mitä tuolle kyselijälle kuuluu. Se on jo liian raskasta, että vastaukseksi jää vain että hyvää. Vaikka ärsyttäisi kuinka, niin ei siihen tule sanottua, että mitä se sinulle kuuluu.

Ja nämä ovat vain ystäviä, jotka ovat hyvätapaisia ja seurallisia, joita yhteiskunta kunnioittaa.

Facebookissa ottaa aivoon tykkäykset, joista voi olla varma, ettei ko ihminen ole lukenut edes mitä linkissä sanotaan.

Se ärsyttää, ettei kommentoida kommenttiin. Onko tämä osoitus siitä, ettei asetuta ottamaan kantaa vai pelkkää typeryyttä?

Älkää käsittäkö väärin. Tänne tulevia kommentteja arvostetaan ihan ylettömästi. Jos olemme eri mieltä, niin jatkakaa vaan oman kantanne perusteluja. Täällä ei tutkita, kuka tänne kirjoittaa. Blogi ei anna tietoja muuta kuin että mistä maasta lukijamme ovat olleet hyvin yleisellä tavalla vaan.

Emme ole trumpisteja, jotka tulisimme kostonhaluisiksi erilaisesta mielipiteestä. Eihän siitä keskustelua synny, jos olemme kaikki samaa mieltä.

Että kirjoittakaa tänne meille. Ja kiitos kun luette.

Se, mitä maailman menoon muuten tänään kuuluu, onkin sitä samaa. Herrat Helsingissä laman alla nyyhkivät ja pakolaiset elävät kurjissa olosuhteissa Angela Merkelin syystä, kun kutsui ihmisiä heille.

Nämä lähtivät jalkaisin lapsineen matkaan, mutteivät päässeet perille. Ja Merkel on halukas jakamaan muihin maihin saamiaan ihmisiä.

Vaikka vielä on nähtävä, että tuleeko tästä ihmisvirrasta taloudellisen nousun tekijä. Kun joissakin tapauksissahan tuollainen yhteiskunnan sijoitustoiminta tuo virtaa maahan.

Kaikenkaikkiaan on Suomen kurjistaminen menossa hulluuksiin. Uutisvahti on tehnyt parhaansa ja yrittänyt selittää, ettei ihmisiltä voi ottaa rahaa pois, jos meinaa talouskasvua saada aikaan.

Kyllä rahan pitää virrata paljon löysemmin. Ja niiltä pankkitileiltä, missä sitä on.

Näin vaan. Olkaa kilttejä ja kirjoitelkaa tänne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti