8.3.2016

Kansallinen pannukakkupäivä

Fox News kertoo, että IHOP eli International House of Pancakes paistaa tänään ilmaisia pannukakkuja kansallisena pannukakkupäivänä.

Ei sanaakaan naistenpäivästä.

Kunhan nyt huomioin tässä.

New York Times haukkuu taas Eurooppaa huonosta migranttien hoidosta pääkirjoituksessaan. Tosin sinne on viimeiseen lauseeseen lisätty maininta, että USA:n pitää tehdä yhteistyötä tässä asiassa.

Mitenköhän olisi pakolaisten käynyt, jollei Eurooppa olisi pitänyt hyviä suhteita yllä noihinkin maihin?

Tästä tulemme pakkopulla Trumpiin, jota vyöryy joka tuutista. Trumpilla on suunnitteilla ulkopolitiikka ja ihmiset siihen.

Trump kieltää sotkeneensa Amerikan suhteet moniin maihin pelkillä puheillaan ja twiiteillään. (Reuters)

Sanonpahan vaan, että varokaa rajoillamme, ettei ala vyöryttämään väkeä vaikka mistä, kun ja jos Trump tulee valtaan. Siihen nähden ei ole vielä nähty mitään.

Siinä vasta diplomatiaa tarvitaankin, kun pakolaisia pitää ruveta lähettämään takaisin, niinkuin Merkel yhdessä vaiheessa ilmoitti tapahtuvan.

Nythän Turkki sanookin, että jos laitatte pakolaiset takaisin heille, niin lähettäkää rahaa samantien. Tästä voi EU ja Suomi ottaa sanasta miestä ja sarvesta härkää ja neuvotella hinnan palautuksille.

Olisi se paljon halvempaa hoitaa Turkissa kuin meillä.

Sitten vain sivureuna huomautus: miksiköhän Viagra lähettää Uutisvahdille mainoksia koko ajan, vaikkei UV:llä ole ongelmia siinä suhteessa koskaan ollut?

Ai niin siis Naistenpäivä? Siis mitä? Feminismiäkö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti