18.3.2016

Pohjois-Korean viralliset hiusmallit

Joskus aikaisemmin kirjoittelin tästä aiheesta, mutten nyt löytänyt sitä blogia enää, joten tehdään näin.

Nythän Pohjois-Korea pitää itseään uutissa laukomalla jotain ohjuksia vai mitä. Televisiossa on näytetty Kim Jong Unia, jolla on moderni hiusleikkaus.

Tuosta hiusmallista tuli virallinen, mitä maassa saa siis käyttää.

Tuli vaan mieleen, että jossain maissa voisi olla tälläisiä sääntöjä. Se helpottaisi ihmisten oloa, kun ei mitään hirveän raflaavaa erilaista olisi käytössä.

No, enhän tässä hirveän tosissani ole tietenkään, mutta olisi se helpompaa, väitän vaan. Nenärenkaat ja rumat tatskat voisi olla kiellettyjä. Ja voivat ollakin kiellettyjä Pohjois-Koreassa.

Saa kait jotain hyvääkin sanoa maasta, joka on menettänyt maineensa pitäessään ihmisiään nälässä ja tehdessään kaikenlaisia temppuja näin saaden YK-pakotteet surkistamaan kansan eloa.

Eivät ne pakotteet maan johtajaan ulotu. Eihän se nyt sopisi, ettei diktaattorilla olisi kaikkea, mitä haluaa.

Ei vaan ihan totta. Sääntöjä pitäisi olla ja niitä pitäisi noudattaa.

Ennen vanhaan 60-luvulla Saleh Mahdi Ammash oli sisäministerinä Irakissa ennen kuin tuli Suomeen suurlähettilääksi.

Silloin oli minihameet muotia maailmalla ja näitä halusivat myös Bagdadin tytöt pitää päällään. Ammash päätti, että tyttöjen kinttuihin maalataan punaisella maalilla merkki, mihin asti hameen pitää ulottua. Siis niille, joilla oli polven yläpuolelle ulottuva hame.

Tämä nyt vaan muistoista mieleen. Ammashan kuoli Suomessa ollessaan. Hän rakennutti ristiriitoja herättävällä arkitehtuurilla Irakin suurlähetystön Kulosaareen.

Ei tämä juttu mihinkään johda. Kunhan näpyttelen.

Trumpista ei tänään muuta kuin se vaan, että republikaanisen puolueen riveistä on noussut porukka vastustamaan Trumpin ehdokkuutta. Sitä tässä nyt kuunnellaan, että miten se kehittyy.

Sitä ei ole vielä sanottu, mikä Trumpissa on huolestuttavinta. Minäpä sanon. Se on se, että hän on kostonhimoinen väkivaltaa käyttämään.

Nyt meinasin kirjoittaa jotain tyhmyydestä, mutta antaa sen jäädä toiseen kertaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti