30.11.2013

Kivasti sanottu

Timo Soini se osaa. Tähän täytyy peistata tuon puoluejohtajan kommentti koskien hallituksen rakenneuudistus kaavailuja:

"-Kyseessä on ennen muuta leikkauslista, jonka maksajina ovat vanhukset, koululaiset ja hampaattomat."

Suomalaisia uutisia on lisäksi Jollan arvionnit maailmalla. Jolla kuuluu nyt kuuluisien älypuhelinten joukkoon. Pisa-floppia ei ole maailmalla arvioitu, enkä minä tiedä asiasta muuta kuin jotain otsikoita tuolla oli Suomen keskusteluissa. Ei Soinin sanomisiakaan ole maailmalla näkynyt, että siis näin.

Muutama päivä sitten oli kerrottu, että amerikkalainen koreansodan veteraani oli pidätetty käydessään Pohjois-Koreassa. Nyt kerrotaan, että häntä on syytetty sotarikoksista ja hänen tunnustuksensa on julkaistu, jossa hän myöntää aiheuttaneen siviilien kuolemia ja pyytää anteeksi. Mies on jotain yli 80-vuotias. Enkä vieläkään ymmärrä, että miksi pitää mennä sinne matkailemaan. Muistaakseni Pohjois-Korea ei ole tehnyt rauhansopimusta tuosta sodasta.

Helikopterit ja pienkoneet tippuvat tämän tästä taivaalta. Skotlannin pubionnettomuudessa on tiedossa tätä kirjoitettaessa BBC:n mukaan kuollut 7.

Amerikkalaiset jahkailevat edelleen jouluostoslukujen ja ruuhkien asioita. Kuolemantapauksia ei ole ilmoitettu asian tiimoilta. Mutta sen kyllä sanon, että ihmiset ovat todella sekaisin siellä ryntäillessään. Nyrkkitappeluja on julkaistu aikaisemmilta vuosilta.

Obamacare-verkkosivuston pitäisi olla kunnossa maanantaihin mennessä. Kaikenkaikkiaan ihmisillä on tosi vähän tietoa näistä terveysvakuutusasioista.

Amerikkalaisia liikennelentokoneita on neuvottu tekemään Kiinalle ilmoitus lentäessään kiistanalaisessa ilmatilassa. Eli siinä menee piste tai puolipiste Kiinalle.

BBC:n Future-osiossa on kiintoisaa tutkittavaa. Laitan tähän linkin, kun niiden etusivulta ei ole sinne linkkiä.

Rauhallista viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti