27.11.2013

Tänäänhän on uutisia!

Ensinnäkin se, että Merkel on neuvotellut koalition sosdemien kanssa ja odotettavissa on hallitus. Vähän se kesti, mutta tulossa on.

Sitten suomalainen Jolla kännykkä tulee tänään markkinoille, mutta odotettavissa on, että se on jo loppuunmyyty ennakkoon varauksen tehneille. Tämähän on jännää.

Breaking News oli BBC:llä että Berlusconi on nyt potkittu pois maan parlamentista. Tämä oli kuulemma odotettavissakin.

Sitten on tätä pallottelua EU:sta USA:n suuntaan näistä vakoiluasioista. Siellä on hollantilainen edustaja sanonut näin: "We are an economic giant and we behave like a political midget," said Sophie in 't Veld, a Dutch member of the European Parliament. "The Commission and the member states are extremely timid and soft. They are failing their citizens."

Tämähän johtuu siitä, että EU ei ole mikään maailmanvalta, kun ei ole rautaa tukemaan politiikkaa ja kansalaisia. Ei silti, ei sitä olisi tarvis USAta vastaan käyttää kuitenkaan.

Vakoilusta on kiva pilapiirros Chinadaily European sivulla. Tässä linkki ja hymyä huuleen.

Thaimaassa on hallituksen vastaisia mellakoita.

Amerikkalaiset pommikoneet ovat lentäneet Kiinan omaksi ilmatilakseen ilmoittamien saarten yli. Kiina ei ole sanonut tähän mitään.

Bitcoinit ovat allekirjoittaneelle täysin tuntemattomia rahoja. Mutta niillä on tänään arvoa 1000 dollaria kappaleelta.

Joku ressukka oli kadottanut hard drivensa kaatopaikalle, missä oli 7500 bitcoinia. Että laskekaa siitä paljonko se tekee tunnetummissa valuutoissa.

Kyllä se kevät tulee, älkää hätäilkö! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti