26.11.2013

Ei ihmeitä

Mellakoita siellä sun täällä ja muuta sotkua. Ei mitään ihmeellisiä uutisia osu tälle päivälle. Ja nyt näyttäisi siltä, että mediat alkavat taas jäynäämään näitä EU:n talousasioita paremman puutteessa.

Wikipedian perustaja on ilmoittautunut tukemaan vakoilutietovuotaja Snowdenia. Miten teillä on mielipiteet tästä? Käsitykseni on, että ihmiset vähän joka puolella pitävät tuota miestä sankarina. Aika ihmeellistä on, että hän on turvassa Moskovassa. Tähän pieni hymy.

Luin tuolta BBC:ltä vanhoja uutisia. En ollut huomannutkaan, että kesällä Kiina oli lähettänyt avaruuteen astronautteja pariksi viikoksi, jotka palasivat turvallisesti maahan. Mitähän olen tuolloin oikein ajatellut?

No mutta kuitenkin siis, nyt siellä suunnitellaan lähettää jonkinlainen robotti kuuhun. Että siellä on tosi toimintaa avaruuden valloituksen alalla.

Talousasioista ei huvita nyt pitää mitään lukua. Suomen uutisia voi lukea tuosta oikealta, siis niitä, mitä maailmalla julkaistaan meistä.

Presidentti Koivistolla on syntymäpäivä. Jostain luin, että hän kyllä jo 1991 oli päättänyt viedä Suomen EU:n jäseneksi. Tätä jäin miettimään, että silloin oli kyllä epävarmat ajat ja tärkeää päättää suunnan otto länteen.

Nythän Ukrainalla on ollut - ei nyt ihan samanlainen tilanne, kun ovathan ne olleet sovjetblokissa kiinni - mutta kuitenkin tilanne, joka on kääntänyt sen tiiviimpään yhteistyöhön entisen valloittajan kanssa.

Eihän näistä asioista tiedä, että mikä on parasta, mutta jos siellä tulee taas energiasta pulaa, niin helposti sitä on polvillaan, vaikka olisi EU:ssa mukana, kun ei EU niitä putkia ja johtoja kykene kontrolloimaan.

Kirjoitan nyt tänään vähän mitä sylki suuhun tuo, kun olen sillä tuulella. Tarkoitus ei ole provosoida eikä provosoitua mitenkään.

Ollaan kaikessa rauhassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti