6.11.2013

Oikein: Sodasta palaavat ensimmäiseen luokkaan

Luin tuolta jostain blogista sellaista, että jokaisen blogistin pitäisi olla vastuullinen ja tuoda tekstissään esille asioiden kaikki puolet tasapuolisesti.

Olisihan se varmaan vastuullista, jos voisi jättää mielipiteet kertomatta, mutta miksi kirjoittaa sitten? Jos lukee virallisia medioita, niin on siellä selvästi puolueellisia blogeja, joista mediat itse sanoutuvat irti, mutta julkaisevat kuitenkin. Mitäs niistä pitää ajatella?

Varsinaisten uutisten julkaiseminen on tarkempaa. Totuuden julkaiseminen on tärkeää. Internetissä leviää huhuja paljonkin. Jos olette kiinnostuneita joistain täällä kerrotuista asioista, niin menkää tutkimaan asioita tarkemmin ennen kuin lähdette niitä toistamaan missään.

-----

Lumia 1520 menee myyntiin Amerikassa Microsoftin kautta. Siis se missä on isompi näyttö. Hinta on AT&T:n sopimuksella $199. Pelkkä puhelin jotain yli $500.

Oliko se puhelinkauppa siis jo valmis, kun siitähän piti saada vielä EU:n hyväksyminen? En ole nähnyt tästä asiasta sen enempää uutisointeja.

-----

Eilen oli muutamin paikoin Amerikassa vaalipäivä. New York sai uuden pormestarin. New Jerseyssä jatkaa kuvernöörinä Chris Christie, joka on suosittu molempien puolueiden riveissä. Suorasanainen mies. Häntä uumoillaan myös republikaatien seuraavaksi presidenttiehdokkaaksi.

-----

Hyvä mieli tuli tänään uutisesta, joka julkaistiin Foxilla. American Airlines on tavannut nostaa sodasta palaavia miehiä ensimmäiseen luokkaan. Nyt oli sellainen tilanne, että förstissä oli jäljellä 6 paikkaa ja palaavia miehiä oli 13.

Niin seitsemän matkustajaa luopui omista ensimmäisen luokan paikoistaan, että ryhmä sai matkustaa yhdessä. Tämä oli lento Chicagosta San Diegoon, Kaliforniaan.

Sitä ei kerrottu, että menivätkö nuo 7 matkustajaa turistiluokan puolelle, vai jäivätkö odottamaan seuraavaa lentoa.

Hyvää mieltä vaan kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti