8.4.2016

Kansanäänestys eurosta?

Tuolla tuli kysymys viidensadan alushousuista, että mitä soopaa Uutisvahti on eilen kirjoittanut. Tässä on linkki blogiin, missä NYTin uutiseen on jopa captured kuva.

Ei ne olleet viidensadan, vaan neljänsadan.

No, miksi tämä on tärkeätä? Asiahan on niin, että meillä tuijotetaan vaan omaan napaan ja siihen, ettei ole rahaa. Ja että kilpailukykyä ei ole.

On maailmalla rahaa vaikka huru mycky. Ei meillä kannata tuottaa halpatuotteita. On löydettävä ne markkinat, missä rahaa liikutetaan. Tämä edellyttää laatua . Ja siihen pitää satsata, että opetellaan maailmalla näkemään, mikä on laatua.

Eihän niitä laatutuotteita osaa tehdä, jos ei niitä ole koskaan nähnyt. No pitää mennä katsomaan.

----------

Joku toivoi monipuolisempaa uutisten käsittelyä. Nyt on vaan niin, että Amerikan presidentin vaalit vievät julmetun suuren tilan kaikessa uutisoinnissa ja niistä on vaikea päästä yli.

Uutisvahti yrittää välttää sitä höpötystä, mitä asian tiimoilta käydään. Vaikka kyllä asiasta on täälläkin kirjoitettu jo ihan liikaa.

----------

New York Times kirjoittaa usein siitä moittien, että Eurooppa ei ota vastaan pakolaisia tarpeeksi. Tämä tulee siis lehden Editorial Boardin pääkirjoituksissa.

Niitä ei viitsi lukea, kun ei mitenkään voi käsittää, miksi noiden pakolaisten pitää tulla Eurooppaan. Onhan maailmassa tilaa heille oman uskonnon valtioiden piirissäkin.

Ruotsihan tutki, että pakolaisille kehittyy skitsofreniaa. Tästä oli jossain kirjoitus taas.

Ei tämä ole mikään ihme, onhan tilanne niin erilainen uudessa ympäristössä. Jo se, että ruoka on niin täysin erilaista, on suuri vaikeus.

Tämän tietää suomalainen etelänmatkaajakin, joka on tottunut perunaan ja kastikkeeseen ja omaan kahvimerkkiin. Ja silloin on vaan lomamatkasta kysymys.

----------

Panaman paljastuksista ei ole mitään sanomista. Briteillä on pääministeri tärvääntynyt jotenkin siihen kohuun.

----------

Suomen eduskunta käsittelee huhtikuun 28. päivänä siitä, että pitäisikö pitää kansanäänestys euroon kuulumisesta. Luin tuolta otsikon Daily Mailista.

Tämä on iso juttu.

----------

Maailma on siinä muuttunut, että on hirveä sota lähi-idässä ja Amerikassa on vaalivuosi. CNN:ltä ei tule uutisia juuri nimeksikään.

Brysselin terroristi on nyt otettu kiinni.

Ei muuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti