13.4.2016

Brändit murenee ja pakolaisratkaisu

Trumpin brändiä on myyty miljoonilla eri yrityksiin markkinoitavaksi tunnettuna merkkinä. Trumpilla ei itsellään ole muuta tekemistä kuin nimen antaminen lisenssisopimuksella.

Nyt on käynyt esille, että monet noista yrityksistä on menossa metsään ja näitä mediat nyt ottavat esille.

En nyt osaa tässä ruveta niitä luettelemaan. CBS niistä on nyt viimeksi uutisissaan julkistanut, eli sieltä löytyy vaikka mitä.

Ilmoittautuessaan presidenttikisaan Trump menetti tv-ohjelmansa NBCllä. Sen nimi oli The Apprentice, jota oli esitetty monta kautta.

Että ei ole leikkiä ruveta kilpailemaan poliittisesta vallasta, kun voi löytyä bisneksiä, missä brändäys on tuonut huonoa nimeä.

Eilen illalla CNNllä oli Trumpin perhe kokonaisuudessaan haastateltavana. Sitä jaksoi katsella hetken vaan, kun nuo tyttäret kehuivat isäänsä. Ja vaimo.

Eli ei hyvin mene.

----------

EU on miettinyt, että pitäiskö amerikkalaisilta ja kanadalaisilta vaatia viisumit EU-maihin. Tämä on siitä syystä, että USA vaatii viisumit romanialaisilta, unkarilaisilta ja puolalaisilta.

Tämä päätös on lykätty heinäkuun 12. päivään. Että mitenköhän matkailun nyt lopullisesti käy?

----------

IMF on The Economistin mukaan laskenut ennusteitaan koskien globaalia talouskasvua. Tästä ja muistakin on laitettu linkit #uutisvahti twitteriin.

Kuka näistä ennusteistä hyötyy? Ne ovat varoitusmerkkejä lähinnä suurelle rahalle, joka lojuu käyttämättömänä jo nytkin.

Kai valtiotkin voivat tästä tiedosta hyötyä budjettia tehdessään. Ja lisärahan lainaaminen kallistuu luultavasti. Että pitää pysyä velkaantumatta ja elää sillä, mitä tulee.

----------

Uutisvahti on ratkaissut pakolaisongelmat. On tärkeää, että ihmisiä osoitetaan omissa maissaan rauhallisille alueille asumaan.

Jokaisessa selkkausmaassa on alueita, missä ihmiset elävät kaikessa rauhassa. Sinnehän pitää perustaa pakolaisille olopaikkoja.

Näillä pakoon lähtevillä on rahaa, kyllä omasta maasta voi löytää paikan sillä rahalla, mitä Eurooppaan matkustaminen maksaa.

Syyriassa pidettiin vaalitkin. Se todistaa, että ei siellä joka paikassa sodita.

----------

Katsokaa uutisvahti.com alaosasta Finland linkkejä maailman medioihin.

Palataan taas asioihin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti