14.4.2016

Tämä sytytti tänään

Laitoin tuonne twitteriin linkin Washington Postin juttuun siitä, että miksi britit on niin vihaisia Cameronin rikkaudesta.

Siitä tuli se mieli, minkä aloitti New York Timesin jutut pankeista, mitkä heiluvat ja ovat liian suuria kaatumaan ja mitä siellä oli. Eikä niillä ole suunnitelmaa pahan päivän varalle, vaan ovat taas yhteiskunnan pelastettavia.

Uutisvahti kuuluu siihen ihmisluokkaan, joka on köyhyysrajan alapuolella. On täällä vessa, vesiposti ja huone, mutta ei paljon muuta paitsi näitä tietsikoita ja televisio.

En ole tippaakaan kateellinen niille, joilla on enemmän. On hyvä, että on ihmisiä, joiden elämä on vakaata. Nämä ovat hyviä asiakkaita niille, jotka haluavat valmistaa ja myydä jotain.

Olen kirjoittanut paljon siitä, että vaurautta kannattaisi levittää niistä yhtiöiden tuloksista, missä se jää käyttämättä parempien palkkojen muodossa. Näistä ihmisistä tulisi asiakkaita.

Olisi niin kivaa, jos köyhien maidenkin ihmisille saataisiin oikeat lattiat ja vessat ja pesukoneet ynnä suihkut. Afrikastakin on linkki #uutisvahti ssa.

Nyt olen tässä paljastanut sisimpääni jo ihan liikaa. Että asiasta toiseen.

Facebook on uutisissa melkein joka ikinen päivä. Tämä on kummaa, kun ei sillä oikeastaan ole mitään arvoa paljon. Meitsi katsoo sieltä, mitä tutut ihmiset lukevat, kun sinne on postattu jotain. Muttei paljon mitään tulosta tälläisestä ole.

No, onhan siinä jotain tietoa, mitä ei ehkä muuten tulisi huomioitua.

Tiedeuutisista postasin twitteriin kiintoisan jutun. Nimittäin sen, mitä tanskalaiset ovat tulleet tulokseen pähkäillessään tekoälyä ja ihmisen omaa vertaillen.

Ihminen voittaa koneet, kun meillä on intuitio, millä voimme lähteä etsimään neulaa heinäkasasta. Niin kuin siellä sanotaan.

Jo olenkin katsonut, ettei noista roboteista ole mihinkään. Ne ovat kömpelöitä, jos näin sopii sanoa. Onhan ne kivoja, mutta en minä niitä ole vertaisekseni katsonut ollenkaan.

En tosin pelaa shakkia.

Televisiouutisissa on tänään aamupäivällä näytetty paljon videota siitä, miten venäläiskoneet on uhitellen lentäneet 30 metrin korkeudella veden pinnasta amerikkalaisen hävittäjän lähellä.

Mitä sinne tarvitsee mennä Kaliningradiin kyttäämään. tuli mieleen. Mutta ehkä on tarvetta, ettei toinen pääse edelle varustautumisessa.

Että semmoisia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti