29.4.2016

5. artikla ja Ilves

Defence News, jonka juttuun laitoin linkin twitteriin #uutisvahtiin, kirjoittaa Eestin Ilveksen varoituksia Suomelle.

Mies sanoo, että voi olla liian myöhäistä sitten, kun on kriisi jo käsillä. Eivät jäsenmaat halua kriisialuetta NATOn jäseneksi.

Kaikenkaikkiaan on vähän sellaiset tunnelmat, ettei NATO maat halua ruveta sotimaan. Ja se onkin se, minkä jäsenyyden etuna voi saada, nimittäin ettei tarvitse ruveta sotimaan.

Näitä uhittelujahan on ollut jo nytkin ja rajanylityksiä. Mitäs ne puolueettoman maan puolelle tulevat lentämään ja aluevesille sukeltelemaan?

Onhan kai tunnettua, että täällä ollaan sen verran peloissaan, että rautaa olisi laitettava rajalle. Ei tuo naapuri ole osoittanut mitään arvonantoa puolueettomuudesta.

No niin. Sehän tuli sanottua. Maksaahan se rahaa kylläkin, ja paljon.

Muissa lehdissä ei näkynyt mitään kommentteja tästä aiheesta.

----------

Maailmanjohtajan valta on vaihtumassa. Vaalipuheet ovat koko ajan aiheena länsimedioissa. Koneet sauhuten kirjoitetaan jos jonkinlaista kommenttia ja uutista.

Tänään ei ole muuta uutta kuin se  Boehnerin eilinen veto, että Cruz on paha mies. Cruz vastasi tähän, että Boehner ja Trump ovat niitä, jotka ovat establishment koko ominaisuudessaan. Trumphan on kuuluttanut olevansa politiikan ulkopuolinen. On kuitenkin hyötynyt järjestelmästä lahjoittamalla rahaa niin Clintonille kuin muillekin demokraateille saaden tästä bisneksilleen voitelua.

----------

Vappu on tulossa meille ja juomatavoista on paljon kirjoituksia netissä. Ei sairaaksi asti pidä ruveta juomaan. Kyllä sima riittää ja munkit iloa antamaan.

Jos jättää pullon alkoon, niin voi olla helpompaa pysytellä iloisena.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti