27.4.2016

Trumpin ulkopoliittinen puhe tänään

Trump pitää ulkopoliittisen puheen tänään eilisen suuren voittokierroksen jälkeen itärannikon valtioissa.

Washington Post kirjoittaa, että republikaanien on aika todeta, että Trump voitti.

En tiedä miksi, mutta tätä demokraatit ovat halunneet. Kai siellä on gallupeissa todettu, että Clinton on Trumpia edellä ja ainakin Kasich sanoi olleensa Clintonia edellä koko maan alueella.

----------

Der Spiegel kirjoittaa, että Applen iPhonen suuri aika on ohi. Laitoin siitä linkin saksankieliseen tekstiin.

Tästä vaan sellainen ajatus, että nyt voisivat satsata turvallisuuteen kaikki puhelin- ja laitetoimijat.

----------

Olen nähnyt kirjoituksia, joissa meillä tykätään Putinista, kun se on niin kova. Nämä eivät ole tulleet silmiini virallisen median sivuilta, että ei silti.

Uutisvahti tykkää, että on vähän pateettista käydä myrkyttämässä ihmisiä ympäri maailmaa. Jos ovat lähteneet maasta pois, niin sen pitäisi riittää.

Ei ole odotettavissa, että kukaan lähtisi asevoimin Venäjää valloittamaan. Aiheesta olen kirjoittanut päivityksen blogiini Miksi länsi on itää parempi kumppani?

----------

Uutiset Panaman papereista ovat vähän laantuneet. Koitin googlata asiasta, muttei sieltä tullut esille muuta kuin Putinin asioita, joista en viitsi pitää lukua. Kun sieltähän voi odottaa mitä vaan.

Sellainen ajatus tuli, että oli se sitten kuka tahansa maan johtaja, niin sen vertaa ei ole omaan johtoonsa luottamusta, että pitäisi rahansa omassa maassa.

----------

Täytyy pitää silmällä Trumpin puhetta ja sen mediareaktioita, että tästä pitää mennä kyttäämään sitä nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti