26.4.2016

Ei paljon mitään

Tiistaiksi ei paljon uutisia riitä. Kaikki arvailevat tänään pidettävien esivaalien tuloksia ärsytykseen asti.

Tuolla joku kirjoitti tulikivenkatkuisesti Washington Postissa kutsuen Trumpia crybullieksi ja kannattajia, jotka keräävät sääliääniä leikkien uhria.

Että yritystä on koko ajan heitellä kapuloita Trumpin rattaisiin.

----------

WashPostin ykkösuutinen on keskellä avaussivua. Se kertoo 90-vuotiaasta miehestä, joka nyt vaimonsa kuoltua on menossa naimisiin itseään 50 vuotta nuoremman miehen kanssa.

No onhan siinä uutinen tähän aikaan sopivasti. Mutta että ykkösenä?

----------

Näyttäisi siltä, että kaikilla on liikaa aikaa käsissään. Niin medioilla kuin terroristeillakin. Taisi olla NYTistä, mistä luin tuosta ranskalaisesta teknikosta, joka meni viikoksi Syyriaan opettelemaan terroria ja sitten toteutti iskun Pariisissa.

Ja kuoli.

Että siinä vasta oli kattoon ylettynyt kyllästyminen elämäänsä. Luulisi, että Pariisissa ranskalaisena elävä ihminen keksisi niin paljon muuta tekemistä. Eihän tarvitsisi kuin ihailla kaupunkia, niin siinä jo menisi monta tuntia päivässä ja iltapäivä lattet terassilla. Muutama sanomalehti tai tabletista uutisia ja ristisanatehtäviä.

----------

Television uutiskanavat on ihan mahdottomia tänään. Pelkkää spekulointia illan äänestystuloksista. Ei ole mitään asiaa mennä sinne.

----------

YLE kirjoitti jotain Ivanka Trumpista. Jotain positiivista. Kerron tässä nyt oman kokemukseni tuosta naisesta. Se tulee Trumpin ohjelmasta NBC:llä The Apprentice.

Ivanka on siinä osoittautunut hyvin tylyksi naiseksi. Samoin ihmettelin suuresti, kun Rosie O'Neal, komedienne, esitti Trumpia ohjelmassa The View koomillisesti ja osuvasti, niin Ivanka tuli napakasti ulos haukkumaan Rosien ja puolustamaan isäänsä.

Ihmettelin hirveesti. Voihan olla, että on nyt äitiyden myötä lämmennyt vähän, en tiedä. Pitää lukea sieltä YLEstä vielä ,että mitä hänestä sanotaan. Kun luin pelkän otsikon.

----------

Huomenna tulee tännekin parempaa tekstiä, että poikkeilkaa taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti