21.4.2016

Ykkösaihe

Se on kuningatar Elisabetin syntymäpäivä. 90 vuotias ja nuorekkaan näköinen, vähintään näyttää 20 vuotta nuoremmalta ja luultavasti ei ole kauneusleikkauksia tehty.

Tässä on Telegraphin kuva tilanteesta briteissä:


__________

Sitten vähän televisiosta kuultuja kommentteja koskien tuota saudien syyllisyyttä 9/11 terrori-iskuun. Sanovat, että ensinnäkään Saudi-Arabiaa ei saa enää heikentää, kun nyt on jo öljymarkkinat niin heikoilla, ettei siellä hallinto mene nurin. Kun siitähän ei taas tiedä, mikä sotku siitä tulisi.

Tässä voi olla perää. 

Sitten sanovat, että jos lakimuutos, mikä olisi siis sellainen, että ihmiset saisivat luvan haastaa vieraan valtion oikeuteen Amerikassa (tämä on ollut kiellettyä vuodesta 1976 lähtien, jos muistan oikein), niin siitä voisi tulla haasteita Amerikalle dronien pommituksista, missä on kuollut siviilejä ja mitä muuta on tullut tehtyä.

Tähän en sano mitään.

On maailmalla muitakin uutisia. En nyt muista mitä ne olivat, kun en pannut muistiin. Yksi tyttö sanoi televisiossa, että Amerikkaan ei Trump halua ihmisiä, joista ei tiedä ketä he ovat, kuten näissä pakolaisissa on.

Tähän olen kyllä samaa mieltä.

Pitäähän pakolaisia hoitaa siellä, missä ovat, ei heitä voi päästää vaeltelemaan pitkin Eurooppaa.

Että näin.

Paljon onnea kuningattarelle, jos sattuu lukemaan blogia. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti