24.11.2015

Neljänsadan taalan alushousut

Kuka kirjoittaa kalsareista, kun on terrori päällä täysillä melkein joka mantereella?

Vastaus: Uutisvahti. Täällä ei enää kerrata tuhansia otsikoita, mitä joka mediasta työntää. Sen sijaan kiintoisin uutinen tulee New York Timesista. Ja se käsittelee miesten alushousuja.

Laitan tuohon alle kuvan ja linkin. Itse jutussa kerrotaan laajemmaltikin asiasta. Miesten alushousuthan tulivat esiin alakulttuurin myötä, jossa siis gangstaväki roikutti päällyshousujaan vesirajalla niin, että alushousut näkyivät. Vai näkyvätkö vieläkin.

No onhan noita malleja, mutta katsokaa hintaa! Totta tosiaan joillakin on tarve ostaa kalsarit kaupasta, jossa ne maksavat US$ 400.

Ei minun käy kateeksi yhtään, etten edes osaisi mennä sellaiseen kauppaan kuin Hermes esimerkiksi, kun ei meilläpäin sellaista ole.

Eikä haittaa, että joku myy ja ostaa tuota tasoa. Kunhan nyt vaan äimistelen tietämättömyyttäni asioista ja siitä, että en tiennyt tuon hintaisia kalsareita olevan.

Joku aika sittenhän meillä ihmeteltiin sitä 30 tuhannen taalan käsilaukkua, mitä ei haluttu Oprahlle esitellä Sveitsissä. Tai presidenttiehdokas Edwardsin neljänsadan tukanleikkuuta.

Tässä alkaa vähän sivummalla elänyt ihminen jo oppia kohta olemaan äimistelemättä asioista. Pitää lukea lehtiä ahkerammin.

Kertokaa tänne, mitä kalleuksia olette nähneet maailmalla olevan myynnissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti