13.11.2015

Good News perjantai kolmastoista

Taikauskoiset vapisevat tänään ja tekevät taikatemppujaan. Sylkäisevät kolme kertaa mustan kissan nähdessään, eivät kulje tikarappujen ali ja mitä muuta tekenevätkään.

Meillä on tarve katsella hyviä, tai ainakin mukavia uutisia. Niitähän on YouTube pullollaan, mutta Uutisvahdin mielestä niitä on vaikea löytää sieltä suoraan. Sen sijaan lehtien kommenteista saa usein linkkejä mukaviin videoihin.

Jos nyt pitäisi äänestää, niin sanoisin, että oikeastaan BBC:llä on eniten variaatiota uutisaiheissaan. Siellä ei ole YouTube-linkkejä, mutta kiintoisampia aiheita eri aloilta.

Tänään tuli kaksi täysosumaa juuri BBC:ltä. Ensimmäinen on kuitenkin Reutersilta. Video, jossa pikkuprinssi Georgesta on tehty vanhennus, että nähdään, miltä hän näyttää 7, 20, 40 ja 60-vuotiaana.Tässä linkki. Pikkuvauva Charlottesta on samanlaista arviota.

Sitten kiintoisaa, myönteistä uutisointia BBC:ltä löytyy kuvia maailman kauneimmista kouluista. Muistetaan, että meillä on paras koulutus vaikkei rakennukset ole nähtävillä. Joku voisi tehdä tälläisen jutun Suomen koulurakennuksista.

Yksi hyvä kiintoisa uutinen on se, että kiinalainen Alibaba verkkokauppa teki töitä sinkkupäivänä. Se myi miljardin dollarin edestä tuotteita kahdeksassa minuutissa. Tämä antaa uskoa ostovoimaan siellä.

----------

Tässä kuvassa on Prinssi George 40 vuotiaana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti