3.9.2013

Saas nähdä

Nokian puhelimet on myyty Microsoftille. Kotimaisia reaktioita lukiessa tuntuu kuin Suomi olisi myyty eikä siitä maksettu tarpeeksi. Olihan kauppasummassa 7 ja ja yhdeksän nollaa, taisi olla siis dollareissa - vai miten se nyt menikään? Suomen velka on ensi vuonna jo yli 100+yhdeksän nollaa. - Tarkemmin ajatellen, ei näillä numeroilla taida olla mitään tekemistä toistensa kanssa.

Tähän on pakko laittaa kommentti Lumiasta, että se ei ole ollut tarpeeksi cool ulkomuodoltaan. Nuo värit ja näytön default kuviot - ei, pojat, sellaisella ulkonäöllä kilpailla maailmalla.


Amerikkalainen Max Fisher on kirjoittanut WashPostin kolumnissaan otsikolla '9 questions about Syria you were too embarrassed to ask'. Hauskaa luettavaa. Muuta ei täällä tänään Syyriasta mainitakaan.


BBC Travel, joka avautuu median etusivulta kirjoittaa kokemuksista Turun saaristossa. Kivoja kuvia sun muuta. Mielestäni tämä on mainitsemisen arvoinen asia. Kun mehän kaipaamme sitä julkisuutta kipeästi.


Maailman taloudesta, eli siis valtioiden sellaisesta, on kirjoiteltu, että kasvu ei kasva. Jos talous, kuten Kiinassa siis, kasvaa 8 prosenttia vuodessa, niin pitääkö tuon kasvunkin kasvaa, eikö se 8 prosenttia riitä?

Tämä on näitä allekirjoittaneen kysymyksiä, mitä mieleen nousee maailmanmenoa ihmetellessä.


No niin, mitä kaikesta seuraa, on jännää nähdä. Siis tuosta Microsoftin herruudesta Suomessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti