14.9.2013

Jumalan asuinplaneetta on tiedossa

Voihan noita Syyria-kokouksen tuloksia pitää uutisina ja ne ovat nyt ainakin teoriassa hyviä. Taisivat nuo poliitikot siellä tehdä töitä pikkutunneille asti, mitä olin myöhään eilen kuulevinani CNN:ltä.

Tiedeuutisissa on ilmennyt, että pienen pienellä hyönteisellä on kytkinrattaat, taikka ei kai rattaat, kun eivät ne ole pyöreät, mutta siis interlocking gears jaloissaan ja se voi hypätä voimiinsa nähden hirveän pitkälle. Tämä huomio vain siksi, että luonto oli keksinyt nuo ennen ihmistä jo. Luonnosta onkin paljon mallia keksinnöille. Ja sitten noilta scifi:n tekijöiltä.

Tästä tuli mieleen, että jos on jotain tietoa, kuten Jumalan ilmoitukset profeettojensa kautta, niin eikö siinä olisi hyvä alusta tieteen tekemiselle? Kuten esimerkiksi avaruus- ja tähtitieteelle siitä tiedosta, että Mormoonit tietävät, missä Jumala elää.

Siitä on tietoa kirjassa, joka on julkaistu jo 1800-luvulla. Ja Jumala on ilmoittanut, että kuka haluaa ja pystyy, niin voi laskea, missä tämä planeetta, Kolob nimeltään, on. Kirjan nimi on suomeksi Kallisarvoinen Helmi ja se kuuluu tämän kirkkokunnan pyhiin kirjoituksiin.

Näin ajatukset kulkevat tänään.

Viihtyisää viikonvaihdetta!

Muistakaamme huomenna pyhittää lepopäivämme. Lukekaa tuo ohut kirja, josta mainitsin. Se on peräisin egyptiläisen muumion mukana kulkeutuneesta kirjoituksesta, joka on käännetty englanniksi ja siitä suomeksi. Sellaisen saa todella pientä maksua vastaan ostaa Mormonikirkon toimistosta. Se sisältää mm. Aabrahamin Egyptissä ollessa tekemiä kirjoituksia, jotka on siis papyruksesta käännetty.

Mormooneilla on paljon muutakin tietoa, mitä kannattaisi tutkia ja johtaa tieteen tekemistä siltä pohjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti