9.9.2013

Maanantain smörgåsbord

Mistä alkaisin?

Hih, hilpeyttä tuli heti esiin CBSsältä. Prinssi Andrew on taklattu Buckinhamin palatsin puutarhassa. Poliisi piti häntä tunkeilijana. Prinssi yritti olla siellä kävelyllä. Voi poliisi parkoja, kuin höpsöjä voi työssään ollakaan, kun ei tiedä, ketä on suojelemassa.

-----

Dennis Rodman on ollut, vai onko vieläkin, vierailulla Pohjois-Korean johtajan luona. Siellä on kuulemma syntynyt esikoistytär ja perhe on Rodmanin mielestä kaunis. Pohjois-Korea on viettänyt syntymänsä 65-vuotisjuhlaa mittavalla paraatilla, mikä on varmaan taas nostattanut kansan uskoa johtajansa divaanisuuteen.

-----

Näillä uutisilla ei ole mitään järjestystä, ei tärkeys- eikä muutakaan. Kun tästä mennään vaan suoraan tuohon salausten (encryption) avaamiseen. Siis, onko tämä jonkun mielestä uutinen? Minusta on ollut jo kauan itsestään selvää, että kaikki elektroninen data on julkista, jota monet valtiot suurin kustannuksin on vahtimassa. Mutta näin vaan, tänään siitä on tehty suuri uutinen. Onko tuo maanantain syytä vai mikä.

-----

Tuolla netissä surffaillessa tulee mieleen, että mitä ne mediat yrittävät saada tilaajia, eikö nyt jo ole tullut itsestään selväksi, että pitäisi olla maksu jokaista luettua juttua koskien. Muutama penni, jos haluaa lukea. Jopa 50 centtiä voisi maksaa tarpeeksi kiinnostavan otsikon ja trailerin jutusta.

Pitäisi olla sellainen tilaus, missä voi laittaa pienen rahasumman sinne pankiksi, vaikka tilausmaksun verran, mistä sitten vähennetään luetun artikkelin verran joka kerta.

-----

Nyt arvaillaan tulossa olevan iPhone 5c:n ulkonäköä. Apple on julkaissut jotain vaalean sävyisiä palloja valkealla pohjalla. Onko ne nyt ottaneet siitä Uutisvahdin parjaamasta Lumian ulkonäöstä kuitenkin osviittaa? Ans kattoo.

-----

Guardianista katsottiin Nykin muotiviikolta Diane von Furstenbergin muotia. Hienoja värillisiä kankaita. Vaan ei niistä kaikille olisi vaatteeksi. Afrikkalaisille varmaan sopisi hyvin.

Sitten samalla sivulla oli houkutus katsoa maailman viehättävimmäksi mainitun uimapukumallin kuvaa, vaan sinne ei menty kuitenkaan.

Ja näin on tänään.

Ai niin, se pakollinen Syyria-asia. Sehän on se, että koko maailma vastustaa pommittamisia, ehkä siellä on nyt kuitenkin otettu allekirjoittaneen ohjeet huomioon. :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti