12.9.2013

Blobfish (kuva)

Suomessa on joku kurdityttö alkanut kirjoitella naisten pakollisesta armeijapalveluksesta. Että siis sellainen tarvittaisiin. Mitenköhän noiden huiveja käyttävien asioiminen onnistuisi juoksuhaudoissa? Sen enempää kuin muidenkaan naisihmisten. Vai eikö nykyään enää ole juoksuhautoja?

-----

Eilen jätettiin väliin NYTin lukeminen ja niinhän siinä kävi, että siellä olisi ollut Putinin kirjoitus OP-ED sivulla. No ei se mitään, mutta uutisista asiasta kuultuani mieleeni tuli Suomen ulkoministeri, joka jokin aika sitten kirjoitti yhdessä Ruotsin Rheinfeldtin kanssa samassa paikassa jonkun sodan vastaisen kirjoituksen. Ja niinhän siinä kävi, että tänään on näkynyt, että Tuomioja olikin keskustellut Venäjän ulkoministerin kanssa asiasta ja hupsista sinne  samaan paikkaan ilmaantui Putinin kirjoitus. Hauskaa.

-----

Eilen tuli kerrattua syyskuun yhdennentoista tapahtumia History-kanavalta. Niitä tuli koko päivän eri osapuolien - ei terroristien - kokemusten näkökulmista. Ja kyllä se oli opettava päivä. Siellä puolustusministeri oli kuljettamassa loukkaantuneita ulkona, eikä häneen saatu yhteyttä, että olisi voinut kertoa, mitä muuta oli tapahtunut. Kommunikaatiot eivät toimineet eikä tiedetty, mitä oli odotettavissa. Sen seurauksena on kaikki urkinta tullut, mitä nyt mietitään, että onko mennyt överiksi.

-----

Hellyttävin iljetys on valittu. Kaikkein rumin suojeltava eläin on kala nimeltä Blobfish. (Vai kirjoitetaanko kalalaji pienellä? Ei kai haittaa.) Tässä on BBC:n sivulta kaapattu kuva. Sen piirteissä on ihmisen ominaisuuksia, ihan kuin olisi vastikään nähnyt tuon miehen, vai mitä? Suupielestä noruva lima ja kaikki. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti