19.9.2013

Miss Muslimimaailma valittu

Maailman myllerrykset jaara jaara blaa blaa blaa ... Mitä noista lukua pitämään?

Sen sijaan selkäpiitä karmiva uutinen Louisianasta. Pikkupoika on kuollut aivoja syövään ameebaan. Hulluinta on, että asiantuntijat sanovat, että tuo eläin esiintyy vesijohtovedessäkin. Ja kuulemma vettä voi juoda, mutta sitä ei pidä päästää nenään, mistä tuo ameeba kiipeää aivoihin ja aiheuttaa tuhojaan siellä.

Miten asiantuntijat voivat tälläisia neuvoja antaa? Nielusta on yhteys nenään. Tuota ameebaa esiintyy kuulemma Yhdysvaltain kaakkoisalueilla. Tämä uutinen tulee CNN:n sivulta, minne löysimme tien Googlen uutisista.

Kloori kuulemma tappaa tuota oliota, mutta oliko se nyt niin, että vesijohtovedessä ei klooripitoisuus ole riittävän korkea. Jokin kokelun alla oleva lääke auttaa myös ja 12-vuotias tyttö on parantunut sen avulla.


Ja sitten mukavampaan asiaan. Kuka haluaa nähdä, miltä eilen Jakartassa valittu Miss Muslimimaailma näyttää? Tässä on linkki videoon BBC:llä. Voittaja on nigerialainen. Yleisö näyttää koostuvan naisista pelkästään, kuten tuomaristokin.

Uutisvahti on tässä vähän sitä mieltä, että kauneinta ei valittu, kun eiväthän naiset halua antaa tunnustusta toiselle naiselle. Käykää katsomassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti