2.9.2013

Onhan niitä. Ongelmia.

Taas uusi päivä kaiken muuttaa voi. Paitsi että tänään on Amerikassa Laborday ja kiireet on lykätty huomiseksi takapihan grillijuhlien tieltä.

Tuolta Guardianista luin, että nyt on laitettu proteiinia kaikenlaisiin tuotteisiin, ettei varsinaista ruokaa tarvitsisi syödä ollenkaan, se kun pitää nälän poissa.

No, allekirjoittanut ei käytä näitä tuotteita, mutta ihmettelee, että mikä on se aine, mitä laitetaan sipseihin ja makeisiin sun muihin vähemmän terveellisiiin syötäviin, kun niitä on vaikea lakata syömästä.

Yhdessä uutisohjelmassa CBS:llä todettiin suoraan tehtaan edustajalta, että tätä tehdään, että se maku mikä jää suuhun, laittaa syömään lisää.

Niinhän sitä pitäisi syödä vaan luomua perusruokaa, tiedetäänhän se täälläkin, mutta kun ne jäätelöt ja suklaat on niin hyviä ja houkuttaen kutsuvat kaapista käsin televisiota katsellessa...

Siinä olisi tutkivalle journalistille vihje, mitä voisi tutkia, että mitä ainetta niihin laitetaan. Kun eihän se ole oikein reilua, että semmoisia konsteja käytetään, eikä ainakaan ole terveellistä.

Uutisvahti ei tiedä, että saako ottaa screenin kaappauskuvan toisten nettisivuilta ja laittaa sen tänne omalle. Sen takia laitetaan tähän vaan linkki Guardianin kuvaan. Se kun on päivän kulttuuriannos. Jos muistatte, tuolla alempana on kerrottu, että kulttuuri pitää mielen pirteänä.

Kuva on erittäin taiteellinen ja tunnen tarvetta jakaa sen lukijoideni kanssa.

Mandela on nyt siis päässyt sairaalasta kotiin. Hän ei ole tervehtynyt ja uutisestä pääsi sellaiseen käsitykseen, että kotona on vain saattohoitoa. Älkää minua kuitenkaan uskoko, ottakaa tarkemmin jostain selvää ja kuuklaamallahan se selviää.

Ja hermokaasun käyttöä Syyriassa todistellaan Ranskan voimin tällä kertaa. Miten sitä voisi sitten rangaista, onkin hyvä kysymys. Ehkä se on ne talouspakotteet ja muu julkistaminen ja YK:n tarkastajat.

Huomenna lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti