1.8.2013

Taivaan valtausko?

On kiintoisaa lueskella yleisön kommentteja Raamatun totuuksien inflaatiosta. Monet Raamatun oppeja puolustavat ovat heikoilla, vaikka koko kristinusko perustuu Raamattuun.

Nythän on niin, että kristinusko perustuu siihen uskoon, että Raamattu on Jumalan sanaa. Nyt on kuitenkin niin, että kymmenen käskyn viisaudet on pyritty syrjäyttämään ja erilaiset niitä vastustavat tahot yrittävät vallata Jumalan taivaan.

Kas kun nyt on niin, että miehittely on on Jumalan silmissä kauhistus. Ja naisille ei ole pappeutta tarkoitettu, vaan nainen vaietkoon seurakunnassa. Ja sitten puhumattakaan avioerot ja haureuden harjoittaminen, Jumalan pilkka ja nimen turhaan lausuminen, vanhempien kunnioittaminen ja kaikenlainen himoitseminen, varkaudet ja murhat ovat jokapäiväisiä ilmiöitä.

Papit eivät ole halukkaita puolustamaan Jumalan valtakunnan sääntöjä, vaan taipuvat maailman tapoihin. Desmond Tutu ilmoitti, että hän meneekin mieluummin helvettiin kuin palvelee Jumalaa, joka kauhistelee miehittelyä.

Tutu on näistä uskon miehistä rehellisin. Hän ei pyri valloittamaan Jumalan taivasta, joka on puhdas näistä asioista siksi, että sinne on pääsy vain kapeaa, kivistä polkua pitkin. Kaiken järjen mukaan Jumala ei aio luopua taivaallisesta autuudesta vain siksi, että jotkut yrittävät selittää asiat miten sattuu ja itselle sopii.

Niin, siitä kirjoitimme täällä aikaisemmin, että nämä kirkon ihmiset, jotka selittävät kuin piru Raamattua, ovat väärässä. Taivas tuskin on vallattavissa, tai sanotaan, että ei takuulla ole, sillä tämä Jumala on ankara Jumala mitä syntien tekemiseen tulee. Hän ei leikittele ja taivu omien suunnitelmiensa kanssa ja aikoo pitää valtakuntansa puhtaana. 

Tutua voi seurata sinne toiseen paikkaan kyllä. Tarvis ei ole saarnastuolista ilmoittaa, että käskyt on peruutettu, kun näin ei suinkaan ole. Eikä kenenkään ole tarvis ottaa nokkiinsa siitä, mikä Jumalan mielipide on synnistä ja miehittelystä. Parannuksen voi tehdä ja näin on pääsy taivaaseen avattu halukkaille sovituksen kautta. Näin meillä ymmärretään.

Jumalan taivas on taivas ja se toinen paikka on niille, jotka eivät taivaaseen halua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti