26.8.2013

Ihanaa elämää

Ei ne uutiset, vaan siellä perässä olevat lukijoiden kommentit! Paperilehtiä ei kiinnostaisi lukea tippaakaan, kun ei niissä ole mitään interaktiivista. Yleisönosastot ovat kyllä olleet jonkun verran kiinnostavia aikoinaan, mutta kovan sensuurin alaisia lehden taholta ja kekkosen aikaan myös hallitusten linjan mukaisia.

Lukijoilta tulee kaikkein mehukkaimmat sanomiset asioista. Siellä Reutersilla joku pyysi anteeksi maansa hallitusten toimia, kun oli puhe tuosta YK:n salakuuntelusta, joka on päivän vuotouutinen.

Koko asia ei kylläkään ole enää oikein kiinnostava, kun se on itsestään selvä. Nämä urkinnat on kyllä jo ohittaneet kuumimmat hetkensä. Eikä toisten maiden hallitusten urkinta aiheuta kansassa suuria tunteita, so what, onhan ne ansainneet kaiken, mitä saavat.

Niin siis, kansat ovat saaneet lisää valtaa näiden vuorovaikutusten kautta ja tietysti tietovuotojen avittamana. Se vaan, että kansan muisti on kovin lyhyt. Eivätkä nämäkään skandaalit mihinkään tule johtamaan. Jotenkin tähän kaikkeen tullaan sopeutumaan. Urkkijat tekevät mitä tekevät ja karavaani porskuttaa vaan ja koirat haukkuvat minkä haukkuvat ja lopettavat, kun ei mitään tapahdu.

--------

BBC:n terveyssivuilta löytyi tieto, että tanssi on terveellistä. Sen, ja kulttuurin harrastajien mahdollisuus sairastua on kymmeniä prosentteja pienempi kuin muiden. No, tanssia ei tässä jaksa, mutta kyllä tuo kulttuuripuoli on hanskassa. Katselin sieltä Bob Dylanin tekemää taidetta, että päivän annos lienee nyt täynnä.

---------

Mitäs vielä?

Kesää on vielä muutama päivä jäljellä. Siitä nautimme täysin siemauksin. Joku voi katsella meitä googlen konsteilla taivaan kautta. Ehkä on parempi, että on pilvistä, jos joku haluaa olla omissa oloissaan.

Käykää tansseissa. Onkohan niissä urkintaa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti