6.8.2013

Kaikkea sitä ...

Onpahan kova uutispäivä!

WashPost on myyty. Ja halvalla maallikon mielestä. 250 miljoonaa dollaria. Meikäläinen ei ole oikein käynyt siellä enää lueskelemassa, kun ne ovat alkaneet laskea siellä käyntejäni. Siitäköhän heidän mahalaskunsa on alkanut, että en ole siellä käynyt viime kuukausina, heh.

Sitten: kaksi kanadalaispoikaa joutunut bytonin kuristamiksi. Miten tämä on tapahtunut, on vähän arvoituksellista ja kysymys nousee mieleen, että oliko tuo käärme nielaissut uhrinsa myös vai vaan kuristanut.

Mitäs vielä. Niin, onhan se terroripelko kova päällä. Washington Post kirjoitteli pääkirjoituksessaan presidentilleen ohjeita, ettei sota ole vielä lopussa. Täällä taas maallikko miettii, että tarkkaillaanko ihan vääriä ihmisiä, kun ei sen tarkempaan tiedetä uhkista. Jos on kirjoitustaidottomia ja vailla sähkövaloa olevia yksiköitä, niin kannattaako sitä koko maailman asioita seurata, jää tärkeimmät asiat kuulematta ja näkemättä.

Olen tiputtanut monet lehdet pois lukulistalta. Mm HuffPost on tällainen. En siedä sitä, että siellä on paljasta pintaa näkyvillä heti etusivulla. Enkä muillakaan sivuilla sellaista siedä. Että annan sen olla lukematta. Onkohan siellä koskaan ollutkaan yhtään skuuppia, en tiedä. Jos tulee, niin asian näkee muistakin lähteistä melko nopeasti.

Suomen asioista kirjoitellaan kovin huolestuneina. Talous nimittäin sakkaa ja siellä harkitaan elvytystä ja toisaalta presidentti varoittaa yli varojensa elämisestä. Minä vähän tykkään tästä presidentistä, joka laski omaa palkkaansa.

On yksi lääke, mikä taloutta pitää pyörimässä ja sehän on se Uutisvahdin vanha lääke, että vaurautta pitää jakaa tasaisemmin, palkkoja nostaa, varsinkin pieniä palkkoja, että kauppa käy ja pyörät pyörii. Tämä lääke käy koko maailman talouden kohentamiseen. Suurilla massoilla pitää olla rahaa, että talous toimii.

Veroja kohottamalla ei valtion taloutta voi nostaa, vaan se nousee itsestään, kun ihmisillä on tuloja, mitä verottaa.

Näitä on tänään mietitty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti