23.8.2013

Kuka vuoti Independentille?

Budjetin alijäämä ... kroooh ... zzz ... buuuh ...

Oho! Greenwald ilmoittaa, ettei ole antanut Independentille mitään tietoja, eikä olisi koskaan antanut noita tietoja julkisuuteen missään, mitä siellä on. Greenwald väittää brittien valtion itse vuotavan nyt tietoja.

Guardianista voi lukea. Indenpendent oli twiitannut, ettei ole saanut valtiolta mitään tietoja ja nyt ei tiedetä, kuka on vuotanut sinne salaisuuksia.

Meikäläinen pitää näitä uhitteluina ja valtion omina vuotoina pelotellakseen ja aiheuttaakseen selkkauksia ja häirintää näiden asioiden peittämiseksi ja oikeuttaakseen itsensä pitämään yllä urkintaa.

No, siitähän ei kukaan välitä, mitä allekirjoittanut on mieltä, mutta sanonpahan vaan. Ei blogeja enää kukaan lue. Eikä tällaista ainakaan, missä ei voi kunnolla sätätä kommenttejaan perään.

-------

No niin. Susien ulvonnasta on kerrontaa BBC:llä ja Google Newsien kautta osuin intialaiselle saitille siitä lukemaan. Sudet kuulemma ulvovat pitääkseen yhteyttä toisiinsa. Erityisesti, jos joku oikein mieleinen yksilö on laumasta vähän kauempana.

Niin, eihän ne tekstaillakaan voi toisilleen, että asian ymmärtää kyllä.

-------

Sisällissodat ovat ikäviä asioita, kun siellä yksi hallitsija kaasuttaa omia naisia, lapsia ja nuorisoaan. Tämä on naapureillekin hankalaa, kun pakolaisia tulee yli kantokyvyn ja sitten tulee vaikeuksia sinnekkin. Jordania on nyt kuulemma yli kantokyvyn jo. Voi vain toivoa, ettei siellä synny väkivaltaa, kun siellä on niin siistiä ollut.

--------

Ilmakitaran maailmanmestaruudesta tulee selvää koht'sillään. Tämä kisahan pidetään Suomessa ja se pääsi viikon tapahtumalistalle viime sunnuntain CBS Sunday Morning -ohjelmassa. Muistaakseni kisan voitti viime vuonna amerikkalainen. Ja tästä johtuu jenkkien mielenkiinto asiaan.

--------

Mitenköhän ennen pystyttiin kirjoittamaan, kun ei ollut tietsikoita? En muista muuta kuin että paljon piti käyttää korjauslakkaa ja sitten niitä pieniä lippusia, millä sai kirjaimen poistettua.

Lakasta tulee mieleen nämä kynsilakat, joiden värejä KOK on määrittelemässä, että mitä saa olla ja mitä ei. Itse en ollenkaan pidä mustasta lakasta. Että voihan senkin laittaa boikottilistalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti