23.10.2013

Spiegel: Matemaatikot todistavat Jumalasta.

Dataa sinne, dataa tänne, annetaan, ei anneta. Tässä jokin aika sitten Euroopasta annettiin ihmisten yksityisiä tietoja ihan suoraan ja virallisesti. Nyt sitä kainostellaan, että sitä onkin saatu muutenkin. Ja nyt ei enää anneta.

Mitä hyötyä tälläisestä on? Niinkuin sekin, että suomalaisten pitäisi nyt pitää osoitteensa salaisina, kun on vuosikymmenet rakennettu tiedostojärjestelmiä, millä ne pidetään lain vaatimuksesta ajan tasalla.

No, siinä pyrskähdys näin alkuun.

Sitten vähän silmäiltiin noita uutimia. Tänään vielä mietitään eilisiä tekniikka uutisia, joissa ei siis mitään käänteentekevää ollut. Jotain yritetään lukea työllisyys/työttömyysluvuista talouden alalla. Ja sitten on näitä ilmiöitä, joita tulee ja menee. Ja ne Prinssi Georgen kastajaiset.

BBCn Future osiossa on juttua näistä elimistä, joita yritetään tehdä muovista ja sisällyttää niihin teknologiaa, siis niinkuin varaosia ihmiselle. Että sellaista on siis tekeillä. Kai siihen tutkimukseen laitetaan paljon rahaa, kun sitä kerran tehdään.

Kuolemattomuus ja ylösnousemus on ollut jo parituhatta vuotta - joidenkin mukaan pidempäänkin - päämääränä. Raamatun Vanhan Testamentin tiedotkin viittaavat ja tähtäävät tähän todellisuuteen.

Aiheesta Jumalan olemassaolo on tänään Spiegelissä mielenkiintoinen artikkeli. Joku matemaatikko oli jo aikoja sitten laskenut, että Jumala on olemassa. Nyt on tietokoneilla tultu samaan päätelmään ja lopputulokseen.

Computer Scientists 'Prove' God Exists

En minä tyrkytä täällä mitään, mistä ei olisi todisteita. Ja todisteita on, että Jumalaan on ollut yhteys jo tuhansia vuosia ja Hänen olinpaikkansa on tiedossa. Tästä kirjoitin tässä aikaisemmin.

Todellinen olento, joka loi ihmisen omaksi kuvakseen. Eli on ihmisen muotoinen, mutta ominaisuuksiltaan paljon edellä nykyihmistä.

Lukekaa ja tutkikaa. Totta se vaan on ja siitä voi lähteä tiedettä tekemään, niin pääsee asioissa eteenpäin.

Tästä ei kaikki tykkää, meillä kun on varsin maallinen kulttuuri ja käsitys uskonnosta. Mutta ajatus vaan, että hei, mitäs kun näin onkin, että on kysymys todellisesta asiasta?

Siinä mieleenne myllerrystä täksi illaksi. :D

Ja: mitäs tuli tehtyä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti