1.10.2013

Kai sitä pitää sietää sitten

Kukaan ei ole julkaissut, mitkä televisiomerkit on varustettu kameroilla, kuten CNN viime viikolla uutisoi. Suomessa ei kirjoiteta koko asiasta mitään. No olkoon, ei se täälläkään tahtia haittaa, ollaan niin kuin ei oltaiskaan. Luulisi jutun aiheita etsivien toimittajien edes yrittävän tehdä jotain. Ja missä ovat suomalaiset maailmanparantajat? - Mutkun ei, niin ei sitten.

Niin siis mitä? Yhdysvaltain liittovaltio on nyt siis suljettu. Ei sitä jaksa ihmetellä, kun ei se ole uusi jutska sekään. Olisi muita paljon mielenkiintoisempia asioita uutisoitavaksi kuin tuo iänikuinen poliittinen jahkaaminen. Kansan vaatimus yhteistyöstä kongressissa on mennyt kuuroille korville jo pitkän aikaa. No, minulle siinä ei ole mitään sietämistä, kun voi vaihtaa kanavaa. Ainakin niin kauan kuin kaukosäädintäni ei ole hakkeroitu ja siten pakotettu katsomaan virallista valtion tiedotusta.

Ruotsi on vanhusten paratiisi. Tätä suomalaisten voi olla vaikea sietää, kun se on Ruotsi. Ja Suomi on vasta 15. sijalla. Ruotsissa on vielä ihmisyyttä riittänyt, mutta olihan se niin, että siellä ei ole ollut sotia ja toisesta maailmansodastakin tuli voittoa sen teräksen myynnin vuoksi. Onhan näitä tekosyitä, mitä Suomen nykyjohtokin voi esittää huonon sijoituksen vuoksi. Pitää vain sietää, että ne ovat rikkaampia, sivistyneempiä, ystävällisempiä, vieraanvaraisempia, iloisempia, parempia jääkiekossa ...

Nyt tulinkin jo paremmalle tuulelle. Tuulettaminen kyllä auttaa, voin tässä todistaa siitä asiasta jo heti.

Jonkun amputoidun jalan paikalle laitettu robotti (Uusi Suomi) kuulemma toimii suorilla aivosignaaleilla. Se paikka, mistä asiasta kuulin, ei kertonut, miten tuo yhteys on aikaansaatu, mutta mitään kaukosäädintä siinä ei käytetä. Onhan se hyvä uutinen, että näin on. Tämä koneen ja aivojen yhteistyö olisi herkullista asiaa tutkivalle journalistille.

Ei tänään muuta. Siedetään vaan toisiamme, peace and love!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti