4.10.2013

Karavaanit kulkevat

Onnettomuuksia - pakolaisvene Italiaan, taas ammuskelua DC:ssä - masentunut äiti riehui autollaan, Yhdysvaltain velkojen maksusta epäselvyyttä - maksetaanko vai annetaanko mennä konkurssiin ...

Niin ja hurrikaani sekä talvimyrsky Atlas - säät on kovia nykyään. Vai onkohan aina ollut, kun ei niitä ole kukaan aikajanalle listannut, että voisi verrata? Omasta päästä päätellen tuntuu, että säät ovat koventuneet.

Meillä Suomessa säät ovat melkolailla vuodenaikojen mukaisesti odotettavissa. Jonain talvina tulee enemmän lunta ja joskus vähemmän, mutta suurta riehuntaa ei paljonkaan ole.

Siellä tytöt ovat yrittäneet vallata Venäjällä öljynporauslautan ja nyt ihmettelevät, kun ovat joutuneet vankilaan. Miten tähän on tultu, että ei saa enää edes vallata vieraan valtion omaisuutta? :-p.

Näin elämä virtaa tänään suuremmitta hämmennyksittä ja karavaani kulkee, koirat joskus haukahtavat, muttei sillä ole vaikutusta. Joku voi pompahtaa seisovilleen sohvalta ja sortuu sitten sinne takaisin napostelemaan mitä sitten naposteleekaan.

Jossain luki, taisi olla BBC:llä, että Van Gogh menetti järkensä liian absintin juomisen vuoksi. Meillä on kyllä oltu sitä mieltä, että se oli se tärpätti, millä maaleja ohennettiin, mikä sekoitti ja vioitti taiteilijan pään.

Lukekaa noita googlen vetämiä uutisia tuosta oikealta. Helsinkiläinen hotelli on valittu maailman parhaaksi pieneksi luksushotelliksi. Siitä olisi katsonut kuvia enemmänkin, muttei niitä näytetty. Olisihan sieltä hotellista voinut niitä pyytää julkaistavaksi.

Mistäs sitä hyvää mieltä löytyisi tänään? No syödään jäätelöä ja suklaata ja käydään sitten lenkillä. Naisten rintasyöpäriski alenee, jos kävelee tunnin päivässä tai 7 tuntia viikossa. Kai se miestenkin terveyteen tekee eetvarttia, että köpötelkää ukot ulkosalla.

Kaikki hyvin taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti