17.10.2013

Hiljaiseloa

Spiegel kirjoittaa pohjoiskorealaisesta loikkarista, joka on armeijan upseeri. Miestä syytettiin huolimattomuudesta ja jokin vakava rangaistus uhkasi ja näin hän päätti vaihtaa kotimaata. Etelä-Korea otti hänet vastaan ja nyt hän järjestää muille loikkareille reittejä ulos pohjoisesta.

Näiden suhteen tulee aina mieleen, että onko kyse kuitenkin vakoilusta, vai onko todellinen karkulainen ulos diktatuurin puristuksesta. Ainakin sellaisen skeptikon mieleen, kuten tämän kirjoittaja on.

BBC:llä oli puhetta brittien työssäkäyvien köyhistä. Tämä on sitä, mistä Uutisvahdilla on usein ollut ratkaisu esittää ja kerrottakoon vielä kerran, että kaukoidän hiostustehtaat ja orjatyövoima on otettava kansainväliseen valoon ja lopetettava. Ei tällaisen työn kanssa tarvitse ruveta länsimaissa kilpailemaan hinnoissa. Ei lisääntyvä kurjuus tuo talouskasvua.

Korporaatioihin virtaa rahaa, joka ei löydä sijoituspaikkaa, kun tätä ratkaisua ei ole pantu toimeksi, että työstä pitää maksaa riittävää palkkaa kaikille. Markkinoitahan siitä syntyy ja toimintaa ja työttömyys loppuu.

Lampedusan saarella on hiljaiseloa. Guardianissa on pitkä video, josta katselin osan. Siinä on aiheena Tunisiasta lähtenyt pakolainen. Tämä mies maksoi merimatkastaan 2000 dollaria. Hän on toiminut salakuljettajana Tunisiassa ja nyt odottaa prosessointia Italiassa.

Merimatka oli kuulemma pelottava ja ajatukset pyörivät sitä rataa, että onko Eurooppa kaiken vaivan näön arvoinen. Lampedusalta mies kanssapakolaisineen pääsi Sisiliaan leirille, missä olot olivat vähän paremmat.

Mitähän nämä ihmiset oikein luulevat Euroopassa löytävänsä?

Niin siis ja Amerikassa on taas liittovaltion väki palannut töihin. Sen enempää erittelemättä, sivuutamme tämän aiheen, kun tuli niin syvä kyllästyminen tuon jauhamisen takia, mitä mediat kävivät sulkemisen aikana.

Terveysalan uutisista etsin yleensä hyviä uutisia menestyksekkäistä löydöistä. Tänään se ei onnistunut vaan kävi päinvastoin.

Nimittäin on todettu, että rasvaa ja sokeria sisältävät tuotteet ovat yhtä adiktoivia kuin kokaiini ja heroiini. Tähän tulokseen tultiin rottakokeilla.

Ei tämä oikein mikään uutinen ollut allekirjoittaneelle. Kyllä se on huomattu jo monta kertaa.

Mitäs tässä sitten muuta kuin hyvää iltaa vaan kaikille!

Muistakaamme, että mikä maistuu hyvältä, voi olla adiktoivaa. Ei kai siinä muuta vikaa ole kuin sydän- ja verisuonitaudit, ylipaino ja muut sellaiset vaivat, mitä noista elämän ilon aiheista voi tulla.

Kun Jacqueline Kennedy sairastui syöpään, hän sanoi, että kaikki ne punnerrukset olivat turhan takia, mitä hän oli suorittanut kunnossa pysyäkseen.

Hmmm ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti