19.10.2013

Dick Cheney pelkää hakkeroijia tahdistimeensa

Google Newsin kautta tuli teknologiauutinen, jossa kerrotaan siis, että entinen puolustusministeri, vai mikä hän oli Bush nuoremman hallituksessa, on kieltäytynyt langattomasta tahdistimesta. Niissähän on sellaista teknologiaa, johon voi ulkoapäin hakkeroitua ja vaikka aiheuttaa assasinaation.

Tähän tulokseen hän tuli katseltuaan televisiosarjan Homeland jaksoa, jossa terroristit olivat tehneet jotain sen suuntaista. Meillä ei tuo sarja näy, että en osaa sanoa, mitä se tarkalleen sanoen oli.

Tämä on allekirjoittaneen mielestä vähän outo asia, kun olisi luullut hänen asemassaan olevan tietoinen asioista muutenkin kuin televisiosarjojen kautta.

Tästä voi tulla ensi viikolla komediaa Jon Stewartilta, kun hän palaa töihin. Stewartin show on lomilla aika usein, kun vaan on maanantaina jokin kansallinen lomapäivä, nyt oli Kolumbuksen päivä, niin ne pitävät koko viikon lomaa.

Sieltä voi tulla lisää siis tietoa. Asiahan on vakava, mutta jostain syystä muilla ei asioihin ole paljon annettavana kuin tuolla päivittäisellä komediashowlla.

Tämä on tärkeä asia, joka jokaisen bionisen laitteen varassa elävän pitää tietää. Eikä vain korkeassa asemassa vihamiehiä hankkineiden, sillä hakkeroijia on liikkeellä ihan vaan kiusanteon vuoksi.

Snowdenin paljastusten avittamana on tästä kaikesta tullut julkista ja siten on päästy tilanteeseen, missä voi jo asioista keskustella julkisuudessa. Että liennytystä tarvitaan ja lisää tietoa.

Hyvää mieltä etsittiin pandan pennuista ja sen sellaisesta. Ei sitä niistä oikein tule, kun niitä käsitellään suurella rahalla paljon paremmin kuin ihmisten lapsia.

Suomen huurteisista lehtipuista sen sijaan tuli auvoinen olo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti