29.2.2016

Miksei kukaan kerro sitä heille?

Maahanmuuttajat taistelevat tietään Kreikasta eteenpäin. Reutersilla on kuvaa ja artikkeli tästä.

Eli tästä voimme päätellä, että on rajanylityspaikkoja, missä näitä ihmisiä voi kohdata. Mikseivät viranomaiset ja mediat ole siellä kertomassa heille tosiasioita Euroopan kyvystä ottaa heitä vastaan?

Siellä on käytetty kyynelkaasua. Tämä ei ole pahasta, mutta järkipuheet voisivat paremmin tehota.

Näyttää siltä, että Merkel on Euroopan johtaja nyt. Milloin tämä valinta on tehty? Milloin on päätetty, että Merkelin linja on Euroopan linja maahanmuutossa?

Vastaus on, ettei sitä ole päätetty koskaan. On vain vedätettäviä laiskoja poliitikkoja ja medioita, jotka eivät oikeastaan välitä siitä, mitä tapahtuu.

Ovathan nämä ihmiset jo turvallisessa paikassa, kun ovat päässeet Kreikan ja Makedonia rajalle.

Tiedotusta pitää lisätä, että salakuljettajien valta murtuu eivätkä ihmiset antaudu alttiiksi vaaroille ja kuolemalle.

Vapaaehtoisjärjestöt voisivat sitä tehdä myös. Onhan siellä matkustelusta kiinnostuneita ihmisiä. Uutisvahti ei ole matkustamiseen innostunut, mutta on tässä kirittämässä muita, jotka välittävät siitä, mitä ihmisille tapahtuu.

Täytyy tässä vaan pyöritellä silmiään sen suhteen, että yhä edelleen ihmismassat ovat liikkeellä kohti Eurooppaa.

Tosi huonosti hoidettu homma.

Ei ihme, että amerikkalaiset halveksuen katselevat asiaa ja kirjoittavat vaatimuksiaan. Amerikkalaisilla on tarve aina tuoda Euroopasta negatiivisia seikkoja esille. Arvostusta ei juurikaan näe niistä, missä on menestytty.

No, ei amerikkalaisten kanssa tarvitse kilpailla, en minä sitä sano, mutta voisi asiasta nyt jo tehdä niin julkisen ihmismassoille, että ei kannata maksaa tuhansia kurjuudesta, mihin ovat menossa.

Kertokaa se heille. Se olisi humaani teko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti