6.2.2016

Mitä vikaa islamissa?

Suomessa syntyi viime vuonna 55 000 lasta. Näistä on varmaan suuri osa syntynyt maahanmuuttajille.

Näin on syytä olettaa, koska meidän oma kulttuurimme on enemmänkin ehkäisyn ja keskeytysten kannalla, kun taas noiden toisten rikkautta on lasten syntyminen.

Nyt siis, jos maahamme viime vuonna tuli yli 30 000 maahanmuuttajaa, joista huhutaan palautettavan 20 000, niin jäljelle jää 10 000.

YLEn toimittaja kävi haastattelemassa irakilaista Salahia Bagdadissa. Salah oli peruuttanut turvapaikkahakemuksensa ja mennyt kotiin, mutta kertoo tulevansa perheensä kanssa nyt keväällä uudestaan Suomeen.

Perheessä on kolme lasta ja vaimo.

Nyt voi käyttää matematiikkaa ja laskea, miten väestönkasvu kehittyy maassamme, jos perheet yhdistetään lopuille kymmenelle tuhannelle.

Ja tulevaisuudessa syntyvyys voi nousta räjähdysmäisesti islaminuskoisten kukoistaessa. Naisethan ovat kotona ja synnyttävät uskonnon lakien mukaan.

Tässä ei ole mitään vikaa, mutta Suomi islamisoituu väistämättä ja sopeutuvaiset suomalaiset jäävät hyvinkin nopeasti vähemmistöön.

Myönnän, että nämä laskelmat ovat vähän juosten pissattuja, mutta en ole täällä koskaan esittänyt mitään lopullisia arvioita, kun ei niitä voi kukaan esittää.

Yhtälöissä on liian monta muuttujaa.

Mutta jos suomalaiset aikovat säilyttää kulttuurinsa ja uskonsa ja hallita omaa maakaistaansa, niin sen tulevaisuus ei ole tämän hetken näkymillä vahvoilla.

Nythän näitä maahanmuuttaneita on haalittu kansanedustajiksi. Olihan siellä ministerinäkin joku jo sosdemeilta aikoinaan.

Niin, sitten voi kysyä, että mitä vikaa islamissa sitten on?

Voipi mennä tutustumaan mitä vikaa se, joka ei tiedä. Islam on se syy, miksi nämä ihmiset ovat meille päätyneet. Ja muuttavat nyt maamme samaksi sotkuksi kuin siellä, mistä lähtivät.

Kun eivät tiedä mistään mitään!

Mutta jos suomalaiset haluavat antautua, niin minkäs sille sitten mahtaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti