11.2.2016

Taistelua vallasta

Piti oikein mennä tutkimaan, että missä vaiheessa Uutisvahti on ottanut kantaa Syyrian pommituksiin. Se selviää haulla syyria blogin hakulinkistä.

Syksyllä 2013 oli selvinnyt, että Assad oli käyttänyt myrkkykaasua ja tappanut ketä tahansa oman maansa ihmisiä.

Silloin oli puhetta, että pitäisiköhän pommittaa Syyriaa. Ja tähän Uutisvahti heti ilmoitti kantanaan, etteivät pommitukset mitään tee.

Sitä paitsi oli vielä epäselvää, että oliko myrkkyä käytetty ja kuka oli käyttänyt ja muuta. Mitä halveksuimme, ettei asiaa tiedetä, kun on sellaiset kyttäysmenetelmät, millä luulisi jo vihdoin tiedettävän tärkeitä asioita.

Nythän ei tiedetty, että onko Pohjois-Korealla menossa ohjuskokeilu vai satelliitin laukaisu.

Miten tälläinen on mahdollista, ettei näin isoa asiaa tiedetä?

Kyttäys suuntautuu väärin maailmassa. Täytyyhän kytätä tärkeitä asioita, eikä sitä, mitä kukin somessa kirjoittaa. Pitäähän noita jihadistien kirjoituksia tietysti kytätä, että osaa väistää niiden agressioita, muttei muilla ole niin väliä.

Poliittiset mielipiteet on mitä on, paljonko niillä on merkitystä? Kun onhan tuo ihminen menossa kohti maailmanherruutta ilman, että mediat uskaltavat sanoa poikkinaista sanaa.

Mitä sitten tapahtuu, kun se ihminen tekee tyhmiä ratkaisuja ja maailma repeää hirveään sekasortoon?

Tämä siis siitä, että toimittajat pelkäsivät Trumpilta haukkumisia tässä syksymmällä, se mies kun ei säästele ivaansa.

Mitä pelkäämistä siinä on? On vähän myöhäistä sitten, kun sillä ihmisellä on valtaa tehdä mitä haluaa.

No niin. Tämä on tätä pehmonpuoleista kaunakolumnismia.

Uutisvahti on siis koko ajan vastustanut Syyrian pommituksia alusta asti ja jo ennen kuin ne alkoivat. Ja oikeassa oli.

Nyt ei loppua näe, ennenkuin kaikki syyrialaiset ovat Euroopassa vaeltelemassa. Tälläistä kansainvaellusta ei Uutisvahti kylläkään osannut ennustaa.

Olipahan vaan sitä mieltä, ettei niitä diktaattoreita pidä kaataa vallasta, kun ei ole mitään tarjota tilalle.

Kyllä ihmiset saavat siellä elää rauhassa omissa oloissaan, kunhan eivät puutu politiikkaan. Jos tekevät työnsä ja pysyvät kotosalla, eivätkä mene kadulle huutamaan, niin ovat turvassa.

Diktatuurit kaatuvat sitten, kun ovat kypsiä siihen.

Näinhän kävi Neuvostoliitollekin ilman ulkoisia asioihin puuttumisia. Paitsi mitä propagandaa nyt vähän, muttei sortumisesta kiitosta saa kukaan muu kuin Luoja taivaassa.

Tuossa CBS:n aamuohjelmassa oli tänään Lionel Richie esillä. Richiehän sävelsi yhdessä Michael Jacksonin kanssa tuon We Are The World -biisin.

Nyt tarvittaisiin tämän suuntaista kulttuuria taas. Ei näitä pakolaisia mikään kestä. Kyllä ihmisten pitää saada olla kotonaan rauhassa.

Kulttuuriväki nyt taistelemaan maailman herruudesta ja rauhoittamaan kansoja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti