25.2.2016

Oscarit ja kritiikkiä

Nyt on sellainen juttu, että Uutisvahti ei aio katsella Oscareita sunnuntaina.

Kyllästyttää tämä kontroversi, mitä on tekemällä pidetty yllä. Sehän on se, että ei ole yhtään mustaihoista ehdokasta. Uutisvahti on sitä mieltä, ettei ollut nyt hyvää suoritusta, mistä olisi ehdokkuuden voinut saada.

Nyt ei siedä katsella valittua juontajaa, joka on musta ja pahasuinen koomikko. Kuuleehan ne tulokset sitten, kun kuulee.

Eivät evankeliset Oscareita katsele. Hollywoodin elämänmeno on mennyt kauas evankelisten elämästä jo pitkälle, eikä pahaa oloa voi olla tuntematta.

Viimeisin pudotus oli ihailemamme näyttelijän Susan Sarandonin puku jossain red carpetilla. Siitä näkyi kai Suomen lehdissä kuvaa.

Sehän oli sellainen jakkupuvun näköinen vaate, jonka jakku oli napilla kiinni vyötärön kohdalta ja alta näkyivät mustat rintaliivit ja rinnat. Ei puseroa ollenkaan.

Kun on hyvä näyttelijä, niin ei luulisi olevan tarvetta raflata ihme ryysyillä. Vaikka onhan Sarandonin viime aikainen Sanders endorsement yksi osoitus tähden julkisuus hakuisuudesta.

En tiedä, onko Sarandon ehdokkaana Oscareissa. Kunhan nyt sanon.

Briteissä oli jotkut Britt awardsit, joissa laulaja Adele sai suurta huomiota. Meitsi ihmettelee kovasti tätä Adelea, kun ei tiedä hänestä mitään muuta kuin että on ylipainoinen.

Lauluääni ei mielestäni ole mitenkään ihmeellinen. Onko lauluissa sisältöä sitten, en ole kuunnellut.

Niin siis Adele kyllä pukeutuu siivosti.

Hollywood on menettänyt loistoaan. Rahaa on ja ylellisyyttä, muttei mitään linjaa enää missään.

Yksi ehdokas elokuva oli mielenkiintoista katsella. Se oli Bridge of Spies. Pääosassa Tom Hanks. Se kertoi juristista, joka pystyi vaikuttamaan poliittisiin ja diplomaattisiin asioihin olematta muuta kuin juristi.

Kyseessä on tosikertomus, mikä sijoittuu 1950-luvun Berliinissä tehtyihin vankien vaihtoihin.

Suosittelen elokuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti