2.2.2016

Tolkuttoman isoja asioita: Cameron ja Trump

Täytyihän meidänkin saada tuo tolkku-sana käyttöön, kun se on vanhempien käyttämä termi, karjalaisia kun olivat.

Nyt on nimittäin niin, että meidän kaikkien pitää panna merkille, mitä Amerikassa tapahtuu vaaleissa.

Spiegel Online International kirjoittaa tänään, että Trump on Amerikan agitaattori ja maailman vaarallisin mies.

Uutisvahdin oma kokemus on vain peräisin esivaalikampanjoita edeltäneeltä ajalta, jolloin Trump oli vain reality show mies. Silloin eräs komedienne matki Trumpia suipistamalla suutaan ja heittämällä tukkansa varsin osuvasti otsalle ja taakse.

Tästä oli seurauksena, että Trump tuli tyttärensä kanssa ulos julkisuuteen haukkumaan tämän koomikon läskiksi ja miksi kaikeksi.

Tämä reaktio oli yllätys, kun asia olisi mennyt ilman huomiota taatusti ja sen enempää nostattamatta mieliä puolesta tai vastaan. Nyt tuota haukkumista on käytetty ensimmäisessä republikaani ehdokkaiden väittelytilaisuudessa. Sen toi esiin FoxNewsin ankkuri Megyn Kelly, jota Trump on sittemmin haukkunut monet kerrat ja jäi viimeisestä väittelystä pois, joka oli Foxin järjestämä.

Eli liipasinherkkä on tämä mies, joka voi hyvin olla todella vaarallinen, jos päätyy päättämään maailman asioista.

Sanotaan tässä nyt vielä, että tämä on kyllä kaikki poliittisen korrektiuden ja saamattomien hallintojen syytä, jos näin käy. Vastavedot on aina vaarallisia, kun kaikki asiat alkaa mennä päin mäntyä.

Spiegel kirjoittaa, että Trumpiin verrattuna George W Bushin hallinto oli varsin sävyisää aikaa.

Toinen päähenkilö tänään on Brittien Cameron, joka on neuvotellut EUlta uutta sopimusta maalleen. Sinne pari linkkiä. Washington Post ja Independent.

Cameron oli hakenut oikeutta olla maksamatta sosiaalietuuksia neljään vuoteen siirtolaisille. Jota ei nyt siis luvattu.

Nämä maailman johtajat haluavat hoitaa ihmisten asioita kykenemättä siihen kuitenkaan. Kuten aikaisemmin olemme sanoneet, niin hallintojen vallan pitäisi koskea vain yleisiä asioita ja infrastruktuuria.

Missä infrastruktuurissa on Suomessa vedetty matto valtion ja kansan alta. Ja se on nyt tämä sähkön jakeluverkko asia, mikä ulkoistettiin ulkomaille ja syyllinen on Jyrki Katainen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti