17.2.2016

Riman alitus ja Apple vs FBI

Ihan hirveetä katsella mitä nämä maailman johtajaksi pyrkivät tekevät. Riman alitti eilen Hillary Clinton, jonka arvostelukykyä on tässä ihmetelty jo jonkin aikaa.

Clinton haukkui kuin koira eilen televisiokameroiden hyrrätessä vaalitilaisuudessa. En tiedä, mitä hän sanoi jotain republikaaneista, mutta sitten räksytti kuin koira pitkän aikaa.

Fox oli tässä tietysti kiinni, mutta vasemmalta en nähnyt esitettävän kyseistä kohtausta. Mikä menee eetteriin, siellä se on moninkertaistettavissa vaikka kuinka kauan.

Jotainhan Trumpkin oli siellä sanonut, mitä yksi lehti sanoi kerettiläisyydeksi. Sitä ei huvittanut lähteä lukemaan, kun on niin vähän näitä ilmaisia artikkeleita, heh.

New York Timesin pääkirjoitus ehdottaa tänään Clintonille, että tämä lähtisi vaatimaan 15 dollarin minimipalkkaa. Tämä on varmaan seurausta siitä, että NYT on lukenut Uutisvahtia.

Täällä toivotaan, että korporaatioiden taseissa löhövät miljardit lähtisivät liikkeelle ja talous alkaisi taas kukoistaa. Näistähän Economist kirjoitti jo aikoja sitten, että niitä rahakasoja siellä on.

Kai se vaatisi rohkeutta firmoilta. Tätä rohkeutta voisivat luotettavilta tuntuvat maailman johtajaehdokkaat tuoda. Vaan nämä esiintymiset, mitä nyt on nähty, ei kyllä anna aihetta toiveikkuuteen.

New York Timeshan suosittelee Clintonia demokraattien presidenttiehdokkaaksi ja republikaanien ehdokkaaksi Ohion kuvernööri Johan Kasichiä.

Voisihan Kasichista vielä tulla toivoa, kun käyttäytyy asiallisesti aina julkisuudessa esiintyessään ainakin, vaan muuten ei ole tietoa hänen talousasioitten linjauksista.

Muissa asioissa on pääaiheena monella medialla tämä taistelu Applen ja FBIn välillä siitä, että pitäisikö Applen avata koodaukset, jotka liittyvät iPhonen yksityisyyteen.

Tähän meillä on täällä mielipide myös. Se on se, että jos virkavalta pystyy pitämään hakkerit pois rauhallisten ihmisten koneilta ja puhelimilta, niin olkoon menneeksi.

Vaan tähän nuo eivät ole lupautuneet, joten ei sitten.

Kovaa on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti