2.1.2016

Yllytyshullut

Taidetaan kaikki olla vähän yllytyshulluja. Nyt on vauvan rintasyöttö saanut suunnattomia mittasuhteita medioissa.

En muista, että pitikö sitä kannattaa vai vastustaa. Amerikassa pidetään rinnan paljastamista julkisuudessa rikkomuksena. Nännit ei saa näkyä. Tämä on kai Jerry Seinfeltin määritelmä.

Mistä Seinfeltistä puhuen, koomikolla on verkkosivu, jossa hän esittää videoita. Hän kutsuu koomikkoja kahville ja ajaa klassisilla autoilla ja puhuu hassuja näiden kanssa.

Nyt hän on kutsunut presidentti Obamankin ja luokitellut tämän koomikoksi, kun vitsit oli niin osuvia Valkoisen talon lehdistöillallisilla muutama kuukausi sitten.

Tästä raportoi CBS aamuohjelmassaan, muu media perässä ja nyt on Spiegel, saksankielinen siis, englanninkielinen on jähmettynyt edelleen, - siis Spiegelkin on laittanut uutisen OnLine sivustolleen.

Ja Uutisvahtikin oli yllytyshullu ja meni katsomaan videon Seinfeltin saitilta. Ja hauska se olikin. Siinä presidentti on varsin miellyttävä käytöksinen ihminen ja sanavalmis.

Tässä on linkki http://comediansincarsgettingcoffee.com/

Kulttuuriin kun on päästy, niin mainita pitää filmintekijä Michael Moore ja hänen uusin, kai vielä tulossa oleva filminsä, Where to invade next? Tästä on juttua New York Timesissa tänään.

En tiedä muuta kuin, että otsikko on hauska. Moorea pidetään rankkana vasemmistolaisena ja höyrypäänä. En ole katsellut Mooren elokuvia, kun ne ovat propaa enimmäkseen. Niin yllytyshullu ei Uutisvahti ole, ettei tunnistaisi sataprosenttista propaa jo otsikon perusteella.

Jos tekisi tässä uuden vuoden lupauksen, että koittaisi olla yllytyksestä vapaa. Se ei ole helppoa, kun on tuo medioitten luku harrastuksena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti