27.1.2016

Read my lips: oikea ja väärä

On olemassa oikea ja väärä. Tämä on perusta laeille.

Jos henkilö on jääkiekkoilija Teemu Selänne, ja vaatii, että rikollisuus lopetetaan ja rikolliset laitetaan kiinni, niin tällainen merkintä somessa ei ole poliittinen.

Sen ei ainakaan pidä olla.

Mutta meillä Suomessa on puurot ja vellit sekaisin.

Ja nyt laitetaan nämä raiskaajat päiväkoteihin hoitamaan lapsia!!!!! Tämä oli uutinen YLEssä eilen illalla vai yöllä.

On ollut sellainen käsitys ennen, että lehdistö ja mediat muut eivät ole poliittisia, vaan kertovat uutiset sellaisenaan.

Näinhän ei nyt enää ole, vaan jokaisella, jolla on sormensa pelissä, on mielipide. Tältä pohjalta uutiset haalitaan ja laitetaan eetteriin.

Tähän on oikeus. Jopa journalistilla saa olla mielipide. Ja kenellä tahansa saa olla mielipide journalistista.

Eivät mediat yritäkään olla enää uutisten tuojia. Kun eihän tämä ole koskaan onnistunut. Ja siellä ryhmässähän tyhmyydet tiivistyvät, kun on noita kuppikuntia, mitä on perustettu poliittisin perustein ja muilla kriteereillä. Ne yrittävät kirjoittaa valtaan puolueen, josta ei ole tietoa, mitä se edustaa. Ja laittomuus kukoistaa maassa, joka on täysin polvillaan maahantulijoista, joista ei tiedetä ketä ne ovat.

Milloin se vaatimus loppui, että rajalla pitää esittää henkilöllisyytensä ja viisumi!?

Ei ole vaaraa siitä, että journalistilla tai blogistilla on mielipide. Vaara on siinä, että ihmiset eivät ota tätä huomioon, vaan uskovat kaiken, mitä aamusta iltaan sanotaan.

Kiukku on nyt asteikolla noin seitsemän, kun sain tämän sanottua. Kohta lähden lukemaan lehtiä ja laitan uuden blogin linkkeineen.

Palataan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti