26.1.2016

"Eurooppa second-rate, jos Britit lähtee EUsta"

Deutsche Bankin ekonomisti David Folkerts-Landau määrittelee brittien lähdön Euroopan Unionista järisyttäväksi. Sanoo, että Eurooppa menettäisi diplomaattista voimaansa ratkaisevasti ja tämä tulisi aikana, jolloin se kohtaa Venäjän taholta ennennäkemätöntä uhkaa Venäjän taholta.

Tästä kirjoittaa Telegraph.

Tulee nyt kyllä mieleen se, että ei Britannia Euroopasta lähde minnekkään kävelemään. Vain EUsta. Tähän Cameron sanoi, ettei briteillä ole koskaan maailman aikaan ollut vaikeutta neuvotella kauppasuhteita minkä tahansa maan kanssa.

Tästä meilläkin voisi ottaa vihjeen tulevaisuuteen. Se on nimittäin itse tehtävä.

Sitten Washington Postista voi lukea, miten Italia peittelee alastomat taideaarteensa Iranin presidentin vierailun ajaksi.

Siellä ne ovat saaneet ketkuilla ilman rihman kiertämää satojen vuosien ajan, mutta nykyisen ilmapiirin aikaan joustetaan islaminuskoisia.

ISIShän rikkoo ne vielä, jos ei kumartelu lopu.

Ja meillä jatkuu sekoilu, josta voi lukea joka puolelta. Nyt on nämä pellet laitettu häiritsemään katupartioiden toimintaa. Se on samanlainen yritys vähätellä suunnattoman isoa asiaa kuin kylmän sodan vuosina.

Silloinhan Neuvostoliittolainen ydinsukellusvene ajoi karille Ruotsin vesillä. Meidän toveritoimitukset tekivät siitä pilaa, että heheh mites noin kävi. Jotain satiiria se oli.

Vieläkin pistää vihaksi tuollainen ison asian vähättely. Niiden mielestä se ei ollut mitään, että Ruotsin vesillä oli venäläisten vene.

Ei nyt muuta kuin Independentistä kuva.:
Voi olla karua, mutta näin pitää tehdä, vaan ei ole selvää, että Merkel olisi järkiintynyt tarpeeksi vieläkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti