29.1.2016

Koiviston Manun viisaat opetukset

Kierros somessa oli taas rankka kokemus. Suomalaisten obsessiot on niin nurinkuriset, että nyt pitää muistuttaa kokeneen ja asioista perillä, kokemusten kautta, olevan rakastetun ja kunnioitetun pressan sanoilla.

Manu sanoi, että ei oteta afrikkalaisia pakolaisia, kun äärioikeisto nousee muuten valtaan.

Tämä ohje koskee kyllä muitakin itämaalaisia. Ja nyt on otettu ja otetaan ja äärioikeisto on nousemassa valtaan.

Tästä on esimerkkeinä katupartiot ja mielenosoitukset selkkauksineen. Tänne asti ei ole kuulunut, että onko niistä ollut tappeluja ja onko otettu kättä pidempää avuksi. Jos olette olleet paikalla, niin kertokaa tänne.

Toinen viisaus on, että ei pidä provosoitua kun provosoidaan.

Tätä Uutisvahti yrittää kovasti noudattaa, mutta hulluus on jo Suomessa niin pitkällä, ettei millään pysy verenpaine tasaisena lukiessa noita mielipuolien hoohauksia.

Ja mielipuolia ovat ne, jotka eivät ymmärrä, että ulkomaalaisten rikoksia ei kukaan voi sietää. Eikä omien rikoksilla voi niitä puolustella.

Ja ne, jotka eivät ymmärrä, että Suomen on seisottava vahvana omilla rajoillaan.

Kolmas viisaus on se, minkä hän sanoi yhdessä lehtihaastattelussa, että valtion tekemät taloudelliset korjausliikkeet vievät aina yli, vaikka tekee pienen liikkeen.

Tällä hän tarkoitti subventioita, jotka vääristävät talouden, niin ettei se enää toimi oikeudenmukaisesti.

Tällaisia ovat jopa niin hyvinä pidetyt subventiot kuin asumistuet. Siinä koko veronmaksajan raha menee vuokranantajalle, kun nämä korottavat vuokria sen verran kuin tuki on.

Tästä seuraa ylimitoitetut asumiskustannukset ja rahan virtaaminen veronmaksajalta asuntojen omistajille.

Muita subventioita on nyt jo niin paljon, ettei niitä osaa tässä luetellakaan, kun on tämä yksityistäminen tapahtunut kaikissa asioissa. Veronmaksaja on asiakas maahanmuuttajien palveluja tarjoaville yrityksille.

Hirveetä. Eihän siitä tule mitään loppuakaan. Nythän jo oli ulkomaalaisomistuksessa olevan suurimman terveysalan yrityksen tärkein ja lähes ainoa asiakas valtio.

Terveestä markkinataloudesta ei ole mitään jäljellä, jos sitä koskaan on edes ollutkaan.

Tämän korjausliikkeen vinoutumista Manu kuvasi sillä, kun oli itse tekemässä jotain pihatöitä pienellä traktorilla ja oli sitä peruuttamassa sivuun. Hän näytti haastattelijalle, miten pienellä virheellä traktori menee pensaikkoon, kun kääntää ratista pari piirua liikaa vasemmalle tai oikealle.

Uudenvuoden päätös oli täällä, ettei ole yllytyshullu ja provosoidu kirjoituksista. Katsomme nyt onnistuneemme pitämään tämän päätöksen.

Sanotaan lopuksi vaan, että Teemu Selänne on oikeassa ja edustaa tervettä järkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti