18.1.2016

Hulluja asioita

Ensinnäkin puhutaan nyt noista Oscareista. Jenkeissä valitetaan joka tuutista, että yhtään mustaihoista ei ole valittu ehdokkaiksi tänä vuonna.

Tämä on kumma juttu, kun eihän sitä rasismia pitänyt enää olla. Onhan mahdollista, ettei siellä nyt ollut sellaisia suorituksia, mitkä olisivat yltäneet ehdokkuuteen asti.

Vai pitäisikö olla erillinen kategoria eri roduille?

Sitten tulee mieleen Suomen medioissa kirjoitukset tästä Venäjällä autoonsa jäätyneestä ihmisestä. Ensimmäiseksi sanotaan, että tämä oli Suomeen matkalla hakemaan turvapaikkaa. Intiasta kotoisin.

Mistä sitä tietää, että oli Suomeen pyrkimässä? Olihan Suomeen matkaa 70 kilometriä. Oliko hän pyrkimässä pakoon Venäjältä? Miksei meillä tälläistä ajatusta laiteta esille, kun eihän meidän tietojemme mukaan Venäjällä ole mitään ihmisoikeusloukkauksia?

Joten onko niitä sittenkin?

Der Spiegelistä saa lukea saksaksi maailman rikkaimmista ihmisistä. Heitä on 60, jotka omistavat yhteensä yhtä paljon kuin puoli maailmaa omistaa.

Olen laittanut linkkejä Twitteriin. @uutisvahti #uutisvahti

Artikkeli käsittää myös 19 eniten omistavan kuvat. Rikkain on siellä Bill Gates, sitten on se meksikolainen, jonka nimeä ei koskaan muista ja kolmantena Warren Buffet. Rikkain nainen on Walmartin perustajan joku lähi-ihminen ja toiseksi rikkain nainen on L'Orealin omistaja.

No mitä hullua tässä on?

Sitä vaan, ettei näillä ihmisillä ole mitään merkitystä. On tahoja, jotka haluaisivat näiden rahat jakoon jotenkin vai miksi niistä kirjoitellaan.

Ei seisahtuneella rahalla ole mitään valtaa.

Tärkeitä ovat nämä muut ihmiset maailmassa, joiden pitää vaurastua paremmin palkaten. Noiden muutamien rikkaiden rahat eivät merkitse maailmantaloudelle mitään.

Ei rahaa tarvitse kasata kenenkään ja Buffet ja Gates ovatkin kuuluisia siitä, että jakavat omaisuuttaan pois lähes täysipäiväisenä työnään. Muttei näillä ihmisillä ole mitään merkitystä maailman ekonomioihin. Heidän yrityksillään on kyllä, jos tekevät järkeviä päätöksiä.

Reuters kirjoittaa, että Eurooppa on leviämässä käsiin. Tämä on se, mitä olemme sanoneet jo pitkän aikaa. Ei siitä mitään tule, ettei kukaan vahdi rajoja ja että määräykset tulevat Brysselistä joka pikku asiaan.

Ja hullua on se, että meillä totellaan ja pelätään sakkoja EU:lta. Eihän niitä tarvitse maksaa. Saahan maalaisjärkeä käyttää.

Uimahalliasioista riittää juttua. Se on hullua. Ensinnäkin suihkussa pitää suorittaa alapesunsa kaikkien nähden. Tämä on vastenmielistä tehdä ja katsella.

Nythän musliminaisilla on sellaiset uimapuvat, mistä ei näy kuin naama. Kuulemma eivät peseydy ja näin vedet likaantuvat.

Hohhoijaa.

Uutisvahti ei mene mihinkään lätäkköön koskaan, missä lillotellaan alapäineen jalkoineen ja kainaloineen muiden seassa. Jotkuthan virtsaavatkin sinne. Ei ole mennyt sitten kuin lapsena vietiin koulun kanssa.

Uima-allasta pahempi on jacuzzi, johon allekirjoittanut ei ole koskaan astunut.

Hulluja asioita riittää ja onhan siinä viihdettä, muttei järkiasioita saisi jättää kirjoittamatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti