20.1.2016

Sitä kirkumista oli vaikea kestää

Palinin nimittäin. Kuinka hulluja ihmiset ovat, kun luulevat, että nyt Trumppia kannattamaan ilmoittautunut Palin jotenkin parantaa asioita?

Tilaisuudessa ei lausuttu yhtään järjen sanaa viisaan ihmisen tavalla. Että tämäkö on maailmanjohtajuuden kuva ensi vuodesta lähtien?

Totta puhuen, tuo ääni teki sen tempun, että Uutisvahti ei jäänyt kuuntelemaan, mitä sanotaan, että kertokaa tänne, jos siellä sanottiin jotain järkevää.

Sen kuulin tänään, että Trump on luvannut Palinille paikan hallinnostaan. Tämä tarkoittaa sitä, ettei uutisia enää kestä katsella ja kuunnella. Pitää vaan lukea netistä.

Trump-Palin -ilmiö on hyyssäreiden syytä. Poliittinen korrektius. Se on se, mistä päästään varsinaisiin uutisiin.

YLEstä saa tänään lukea (linkki on laitettu Twitteriin @Uutisvahti #uutisvahti ), että Ruotsissa on poliisi mennyt pisimmälle poliittisessa korrektiudessa. Se ei uskalla uutisoida mamujen rikoksista.

Tämä on Dagens Nyheterin uutinen YLEn mukaan.

Siinä on sitä makua, ettei poliisi pärjää enää näille vihaisille maahantulleille, joille Ruotsin valtio on antanut kaikkensa.

Tämän pitäisi soittaa hälytyskelloja koko Pohjolassa ja Saksassahan onkin poliiseja niin paljon, kuin on tarve, että siellä varmaan vielä pystytään pitämään kuria.

Miten nyt taas jouduttiin tähän samaan aiheeseen?

Kaikki nämä asiat on linjassa Trumpin nousun kanssa. Jos ajattelee sen valossa, mitä tietoa Yhdysvaltain järjestelmästä on, niin voi kyllä uskoa, ettei yksinvaltias Trump pysty hoitamaan asioita sen paremmin.

Vaikka näin vannoo. Mutta onhan se edessä, kun joka puolella palaa ja pommit räjähtelee.

Mututuntumaa on se, että maan nykyinen johto on ajatellut, että hajoita ja hallitse olisi se tie, millä voittaa lähi-idän diktatuurit.

Mutua on se, että laitettiin hirveät some-voimat liikkeelle ja yllytettiin Tunisia, Libya, Egypti, Syyria ja siinä sivussa muutama muukin kansa nousemaan diktaattoreitaan vastaan. Tämä oli Arabi-kevät.

Se suunnitelma meni täysin poskelle. Ja nyt on Eurooppa jo menetetty. On siinä Trumpilla töitä, kun varsinkaan ei hän tiedä, että voiko sinne edes mennä. Englantihan oikein parlamentin voimalla mietti, että pitääkö tuon ihmisen tulo saarelle estää lailla.

No. Hyyssäreiden syytä kaikki ja poliittisesti korrektien veijareiden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti